ASTRO INFO ZA SVE ZNAKOVE

Astrološki konac ljeta donosi dobre vijesti; evo što vas očekuje

25.08.2024 u 07:55

Bionic
Reading

Astrološki konac ljeta donosi dobre vijesti: prvo Merkur 29. kolovoza obustavlja nazadovanje, a Venera dan kasnije ulazi u Vagu, znak u kojemu se najbolje osjeća

Nesporazumi, kašnjenja, odgađanja, problemi s prijevozom i ostale nedaće koje je donio retrogradni Merkur postupno će blijediti.

Planovi vezani uz posao i putovanja napokon će se početi odvijati željenim tokom. To će se osjetiti posebice nakon 9. rujna, kad Merkur uđe u Djevicu, znak čiji je vladar. Dotad, dok bude u Lavu, poticat će vas na ležerna druženja i razgovore. U tom bi neobaveznom ozračju moglo doći do sklapanja korisnih kontakata, a oni će tijekom jeseni olakšati ostvarenje profesionalnih ciljeva.

S druge strane, Venera u Vagi pridonijet će većem skladu u odnosima, pogotovo onim ljubavnog karaktera. Budući da taj tranzit potiče želju za suradnjom i mirnim rješavanjem sukoba, bit će lakše izgladiti nesuglasice s bližnjima, bilo da se radi o partneru ili kolegama. Vaga je znak povezan s ljubavlju i romantičnim vezama, a Venera planet ljubavi, pa će mnogi od vas na tom planu doživjeti pravi preporod.

Ako je jedna od dvije uključene strane bila nezadovoljna zbog dojma da više daje nego što dobiva, imat će priliku da to pokaže na smiren način i tako potakne rješavanje problema. Lako je moguće da će druga strana tek tada shvatiti što nije bilo u redu i potruditi se da se stvari promijene nabolje. Pripadnici zračnih i vatrenih znakova imat će najviše prilika za novi početak i unošenje svježine u odnos. Dođe li pak do razlaza, on će proteći u mirnom i civiliziranom tonu.

Venera u Vagi ujedno donosi dinamičniji društveni život, opuštenu atmosferu, zanimljiva poznanstva i prilike za flert. Potiče uživanje u životu i lijepim stvarima, no ne pojačava apetit za hranom i poklonima kao kad boravi u Biku. Oni koji inače ne vode puno računa o izgledu ili nisu skloni iskoracima u pogledu frizure, šminke ili garderobe mogli bi se odlučiti na promjene, a one će polučiti sjajne rezultate.