KRAJ VLADAVINE

Horoskopski Lav se oprašta, dočekujemo Djevicu, a evo što to znači za vas

18.08.2024 u 08:21

Bionic
Reading

Kad Sunce 22. kolovoza uđe u Djevicu, bit će to kraj vladavine vatrenog Lava, tijekom kojeg su u fokusu provodi, zabava i sport. Vladavina praktične Djevice okrenut će vam fokus prema svakodnevnim obavezama i ojačati smisao za odgovornost

Ležernost će ustupiti mjesto boljoj organizaciji. Mnogi će razmišljati o načinima na koje mogu utrošiti svoje vrijeme i energiju na što produktivniji način. Ovo je razdoblje kao stvoreno za usavršavanje vještina, obavljanje zadataka koji traže usredotočenost na detalje i dovršavanje započetog.

Pogledaj detaljni horoskop

Merkur, koji će 28. kolovoza završiti retrogradno kretanje u Lavu, a 9. rujna ući u Djevicu, naglasit će potrebu za rješavanjem zaostataka i neispunjenih obaveza. Odgovoran i temeljit pristup, dobra informiranost i njegovanje skladnih odnosa bit će ključni za poslovni uspjeh. Djevica će ujedno unijeti dozu opreza i odvratiti mnoge od ambicioznih iskoraka.

Uspjeh neće doći preko noći

Od 22. kolovoza do 22. rujna naučit ćete da veliki uspjesi rijetko dolaze preko noći, nego nizom malih, dobro planiranih koraka. To se odnosi i na financijsku situaciju, do čijeg poboljšanja idućih tjedana može doći zahvaljujući posvećenosti radnim zadacima, poštenom poslovanju i susretljivosti prema suradnicima i klijentima.

  • +11
Blake Lively je Djevica, rođena je 25. ožujka 1987. Izvor: Profimedia / Autor: Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia

Djevica je zodijački kritičar

S obzirom na to da je Djevica poznata kao zodijački kritičar, u ovom razdoblju pazite da ne prijeđete granicu između konstruktivne kritike i cjepidlačenja, čemu će mnogi biti skloni. Vladavina tog znaka ujedno će vas potaknuti na veću brigu za zdravlje i higijenu.

  • +2
Zendaya je Djevica, rođena je 1. rujna 1996. Izvor: Profimedia / Autor: AISSAOUI NACER / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Iako donosi ozbiljnije vibracije, Sunce u Djevici ipak neće potpuno izbrisati bezbrižnu energiju ljeta. Tome će doprinijeti i Venera, koja će 29. kolovoza ući u romantičnu i društvenu Vagu. Od tog dana Venera će vas častiti prilikama za preporod ustajalih veza, kao i zasnivanje novih, perspektivnih ljubavnih odnosa.