VOLE SE ISTICATI

Ovaj horoskopski znak je dobar šef: Cijeni marljivog radnika koji ga neće zasjeniti

10.08.2024 u 16:25

Bionic
Reading

Astrološko dijete Kralja Sunca, Lav se voli isticati pa je normalno da se vidi na čelu 'čopora'. Smatra da mu visoki društveni položaji prirodno pripadaju

Zrači karizmom rođenog vođe i u takvim se ulogama vrhunski snalazi. Dobar je organizator i zna iscrtati put od ideje do njenog provođenja u djelo.

Pogledaj detaljni horoskop

Za ideju može biti zaslužan netko drugi, ali to neće Lava smetati da je bar dijelom pripiše sebi. No, i autor će dobiti nagradu, tim veću ako ne bude pokušao zasjeniti nadređenog. Ne zaboravite, oni su ti koje svjetla reflektora moraju obasjati na pozornici, što je pozicija na kojoj se optimalno snalaze.

Velikodušan je prema suradnicima koji dobro rade svoj posao i takvima daje priliku za promaknuće, pogotovo ako opazi da poslu pristupaju s entuzijazmom i šire dobre vibracije u radnoj sredini. Dobra je osobina Lava u ulozi vođe sposobnost motiviranja i poticanja podređenih da daju najbolje od sebe. Lako mu polazi za rukom angažirati skupinu ljudi da se svim srcem posvete realizaciji određenog cilja.

  • +5
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nemojte mu proturječiti

S druge strane, ne voli kad se dovodi u pitanje njegov autoritet. Osjetite li potrebu da mu proturječite smatrajući da donosi pogrešnu odluku, dvaput razmislite prije negoli otvoreno kažete svoje mišljenje. Koliko god vam tvrdio da voli izravnost, to nije baš doslovno točno. Obratite mu se nasamo i u rukavicama tako da pomisli da je sam preispitao ideju i iznašao bolje rješenje.

Jennifer Lawrence je Lav, rođena je 15. kolovoza 1990. Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kao čovjek čije je geslo 'prvi je dojam presudan' za susret s potencijalnim partnerima odjenut će upečatljivu modnu kombinaciju i doći (makar i unajmljenom) limuzinom. Sposoban je sugovornicima predstaviti tvrtku s nekoliko radnika i skromnim prihodima kao uhodan i isplativ biznis. Budući da zna stvoriti iskoristiti priliku, taj bi se scenarij na koncu mogao i ostvariti.

  • +4
Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: Profimedia / Autor: NORTH-SUNSET / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA