ASTRO PROFILIRANJE

Lav u ljubavi i seksu: Kao i u zavođenju, u vođenju ljubavi voli zaigranost i maštovitost

04.08.2024 u 07:30

Bionic
Reading

Strastveni i skloni dramatiziranju, Lavovi teže romansama nalik filmskima. Igra zavođenja izuzetno im je važna. Podsjeća ih na lov i u njoj su pravi majstori. Čak i kad se upuštaju u prolaznu avanturu nisu skloni preskočiti ovaj korak jer im prelagan pristup novom partneru umanjuje požudu. Uzbuđuje ih i scenarij u kojemu su oni meta udvaranja osobe na koju su bacili oko

Slabi su na komplimente, no ne podnose prijetvorne ulizice koji ne misle ono što kažu. Budući da su vrlo kreativni, pokazat će naklonost na maštovit način, a i druga će strana porasti u njihovim očima učini li isto. Otrcane fraze i rutinske geste kod njih prolaze loše jer smatraju da zaslužuju kraljevski tretman. Budući da su velikodušni prema onima koji im se nisu zamjerili, rado će se i sami raskošno ophoditi prema simpatiji ili partneru.

Pogledaj detaljni horoskop

Sviđaju im se osobe koje iskaču iz mase i u njoj se ističu ne samo privlačnim izgledom, već i jedinstvenom osobnošću. Iako vole flertovati, kad nekom poklone srce odani su i pažljivi partneri koji rado i otvoreno pokazuju ljubav. Očekuju isto od voljenog, a prestane li im on iskazivati pažnju i poštovanje, veza će zapasti u krizu. Ne budete li ga tetošili, Lav će potražiti sve što mu nedostaje na drugoj adresi.

Vrlo je puten i ima jak erotski apetit. Predigra mu je bitna za zagrijavanje, pogotovo ako osim ljubljenja i maženja uključuje masažu. Leđa su mu erogena zona koju ne treba zanemariti. Očekuje da mu partner ugađa i u početku stavi njegovo zadovoljstvo na prvo mjesto. Bude li ovaj 'poslušan', uzvratit će mu najmanje istom, ako ne i većom mjerom.

Jennifer Lopez rođena je u znaku Lava, 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia, canva, MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kao i u zavođenju, u vođenju ljubavi voli zaigranost i maštovitost. Rado će iskušati nove položaje i s veseljem pokazati svoje akrobatsko umijeće u postelji. Lavovi su ne bez razloga na glasu kao odlični, ali i glasni ljubavnici. Puno njih ne vidi ništa loše u tome da susjedi doznaju koliko se dobro provode u seksualnim situacijama. Za Lava je cijeli svijet pozornica!