PREPORODILA SE

Barbara Kolar otkrila tajnu vitke linije

29.09.2013 u 10:24

  • +6

Barbara Kolar kroz godine

Izvor: Promo fotografije / Autor: Veuve Clicquot

Bionic
Reading

Voditeljica Barbara Kolar vidno je smršavila i ima ljepšu liniju no ikad prije, a kaže kako se sve dogodilo zbog zdravlja

Barbara Kolar imala je problema s gastritisom i migrenama te je napravila test intolerancije na hranu, pišu 24 sata. Kada je iz prehrane izbacila namirnice koje njezin organizam ne prihvaća, tegobe su nestale, a s njima i kilogrami.

‘Test je pokazao da mi teško padaju žitarice, mliječni proizvodi i jaja. Prilagodila sam prehranu, a tijelo je odgovorilo. Nisam namjeravala mršavjeti’, objasnila je Barbara za 24 sata. Sada joj je prehrana slična onoj koja se preporučuje po krvnim grupama.

‘Ja sam krvna grupa nula i mi smo mesožderi. No nisam jela ni ono što želim ni koliko želim. Ne vjerujem u kemikalije, u te umjetne proizvode za mršavljenje. Samo prirodno’, objašnjava Barbara koja je ljubiteljica mediteranske prehrane, a obožava voće i povrće.

Jede puno sezonskog voća i povrća, ne koristi rafinirani šećer ni umjetna sladila, nego med i voćni šećer.

‘Preporodila sam se proteklih šest mjeseci. Bila sam umorna od ustajanja u pola pet. Jutra sam posvetila sebi, ali i zdravom doručku koji je najvažniji obrok u danu’, otkriva Barbara svoju tajnu.