KOMAD ZA SVA VREMENA

Bijela košulja itekako može biti elegantna, a monegaška princeza Charlene dobro je zna kombinirati, čak i u neočekivanim prigodama

22.11.2022 u 17:08

Bionic
Reading

Princeza Charlene je na nedavnoj proslavi Nacionalnog dana Monaka predstavila nekoliko nevjerojatnih modnih izdanja kojima je potvrdila svoju titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Bivša olimpijska plivačica rođena u Zimbabveu, koja se svojedobno natjecala za Južnoafričku Republiku, u svakoj prigodi pokazuje svoj nevjerojatan osjećaj za modu.

Tijekom proslave državnog praznika u Monaku svi su pogledi pratili princezu Charlene, a ona se ove godine našla u središtu medijske pozornosti i zbog svojih zdravstvenih poteškoća.

  • +5
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: CLEMENT MAHOUDEAU / AFP / Profimedia

Da su ta teška vremena iza nje, pokazala je zablistavši u nekoliko glamuroznih izdanja kojima je teško pronaći manu.

Nakon raskošnih haljina, koje su istaknule fantastičnu figuru nekad uspješne sportašice, na ceremoniji dodjele 2022 World Rugby Awards briljirala je u jednostavnom, ali vrlo chic outfitu.

Riječ je o kombinaciji što je uključivala modni komad koji svaka trendseterica ima u svojoj garderobi - bijelu košulju.

  • +9
Princeza Charlene i princ Albert s blizancima Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Modna ikona ju je uparila s efektnom crnom suknjom asimetričnog kroja i satenskim stiletticama s remenčićem, što nose potpis Diora, stvorivši tako još jedan stajling kojem je nemoguće pronaći manu.

Bijelu košulju kao glavnu modnu zvijezdu nedavno je uspješno isfurala još jedna modna ikona s kraljevskih dvora, kraljica Rania od Jordana.

  • +5
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia

Jordanska kraljica Rania obratila se okupljenima na otvorenju Pariškog foruma za mir i pozvala na promjenu paradigme u odgovoru na trenutnu globalnu krizu. Bliskoistočna ljepotica za tu je priliku odjenula bijelu košulju s kragnom i zlatnim detaljima brenda Maison Schiaparelli.

Po pitanju ostatka stajlinga kraljica i majka četvero djece držala se provjerene klasike – crnih hlača visokog struka te crnih salonki. A upravo je to bio najbolji izbor, jer Ranijina košulja zbog zlatnih detalja na rukavima bila je dovoljan ukras sama po sebi.