BIJELA HALJINICA I VISOKE ČIZME

Bivša HTV-ova voditeljica uljepšala zagrebačku špicu

11.10.2014 u 17:08

  • +14

Poznati na sunčanoj špici

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Larisa Navojec, Dina Štern, Mile Kekin, Mirjana Hrga i Staša Stefanović, Ivana Šundov i bračni par Tedeschi uživali su u subotnjoj sunčanoj špici

Brojna poznata lica sunce je izmamilo na subotnju špicu. U centru Zagreba i jutarnjoj kavi uživala je novinarka Mirjana Hrga koja, otkako je zaljubljena, sve više vremena provodi u hrvatskoj metropoli. Ona je, osim za dečka Stašu Stefanovića, vremena našla i za kolegu Damira Smrtića s kojim je popila jutarnju kavu.

Mile Kekin i Mia Begović podržali su humanitarni projekt u mjesecu ružičaste vrpce kojem je cilj podizanje javne svijesti o nužnosti prevencije i ranog otkrivanja raka dojke, a uz njihove su štandove rado i pozirali.


Larisa Navojec uživala je sa sinom, a špicu nije propustila ni Dina Štern. Ipak, bivša HTV-ova voditeljica Ivana Šundov plijenila je najviše pažnje, a sve zahvaljujući odjevnoj kombinaciji. Nema sumnje, u bijeloj kratkoj haljinici i visokim čizmama bila je glavna atrakcija na zagrebačkoj špici na kojoj nikako nije mogla proći nezapaženo.