magnet za poglede

Bivša prva dama Splita zablistala u još jednom sjajnom izdanju

16.07.2024 u 11:29

Bionic
Reading

Bivši splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara i njegova supruga Daniela Marasović Krstulović stigli su na otvorenje jubilarnog 70. Splitskog ljeta. Samozatajna liječnica poznata je po tome što ima istančan ukus za modu, a elegantne haljine njezin su zaštitni znak

Danijela Marasović Krstulović već nekoliko godina nije prva dama Splita, no gdje god se pojavi, privuče pažnju svojim modnim izričajem.

U jednom od takvih izdanja pojavila se na otvorenju 70. Splitskog ljeta. Ovog puta odjenula je slip haljinu koja prati figuru s čipkastim detaljima i tankim naramenicama u čokoladnoj nijansi.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Smeđa boja je sad nova crna, a u posljednje vrijeme isfurale su je brojne poznate ljepotice na crvenom tepihu. Danijela Marasović Krstulović svoju je smeđu kreaciju, koja jako dobro pristaje brinetama, zaokružila chic sandalama s remenčićima.

Odabir haljine stilizirala je clutch torbicom te diskretnim zlatnim nakitom i satom. Imala je raspuštenu kosu i blage valove. Daniela je došla u prvi plan zbog svog stila, kojim je zasjenila supruga. Samozatajna liječnica nerijetko se pojavljivala uz Krstulovića Oparu dok je obnašao poziciju splitskog gradonačelnika od 2017. do 2021. godine.

JUBILARNO IZDANJE

Pogledajte kako je izgledalo na svečanom otvaranju 70. Splitskog ljeta

Pogledaj galeriju