blake lively

Dotjerala se za izlazak sa suprugom, ali oduševljenje je izostalo. Ipak, spasile su je odlične čizme

13.10.2024 u 12:58

  • +3

Ryan Reynolds i Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: zz/XNY / StarMax / Profimedia

Bionic
Reading

Blake Lively privukla je brojne pogled prilikom večernjeg izlaska sa suprugom Ryanom Reynoldsom. Za tu prigodu miljenica Hollywooda odabrala je kombinaciju koja nije mogla proći nezapaženo

Bordo nijansa je veliki hit ove sezone, a nosi se na svemu, od cipela, torbi pa do haljina, kako je to nedavno pokazala i kraljica stila, Kate Middleton u svom nepogrešivom jesenskom stajlingu.

Hit boja sezone

No, dok se princeza od Walesa odlučila za vječnu eleganciju u Whistles haljini s printom točkica, Blake je pokazala znatno odvažniji stil u pletenoj haljini. Maksi haljina u hit nijansi isticala se uskim krojem i dugim rukavima. Komad koji nije mogao proći nezapaženo bio je izrađen od prozirne, pomalo otrcane tkanine s izrezima inspiriranim čipkom, koji su davali otkačen prizvuk.

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Slavnom paru na dvostrukom spoju pridružili su se Livelyna dugogodišnja prijateljica Taylor Swift i njezin dečko, nogometna zvijezda Travis Kelce.

Prebačenu preko ramena, Blake je nosila raznobojnu Chanel mini torbu od tvida s metalnim remenom i zlatnim detaljima. Iako je haljina lijepo istaknula njezinu figuru, Blake, koja na crvenom tepihu redovito dobiva same pohvale, ovim stajlingom nije baš oduševila. A mnogima se nije dopao taj izgled otrcane i pohabane tkanine te poderanih čarapa.

Čizme kao stvorene za privlačenje pogleda

Ipak, dok za haljinu nije baš dobila komplimente, Blake se iskupila sjajnim čizmama. U skladu s hladnijom sezonom koja je pred vratima zvijezda 'Tračerice' odlučila se za par Valentino Soul Rockstud čizama na vezanje. Silueta je sadržavala gornjište od raskošne sjajne kože u dubokoj nijansi bordo boje koja je prelazila u okrugle vrhove i zakovice u zlatnim tonovima koji su cipeli davali grunge dojam.

Inače, Blake je već dulje vremena cijenjena pojava na modnoj sceni i uživa u bliskom prijateljstvu s dizajnerima poput Christiana Louboutina. Glumica je ranije je bila zaštitno lice L'Orealovog i Guccijevog Gucci Premiere parfema, kao i Chanelove linije torbica Mademoiselle početkom 2010-ih. Također je redovita gošća u prvim redovima Tjedna mode, pojavljujući se na revijama za brendove kao što su Michael Kors, Gucci i Dior.