UVIJEK U TRENDU

Ni Blake Lively nije odoljela hit jesenskoj nijansi koju ćemo viđati posvuda

27.09.2024 u 23:17

Bionic
Reading

Glumački par Blake Lively i Ryan Reynolds usprkos užurbanoj svakodnevici sa četvero djece i brojnim poslovnim obvezama uvijek pronađu vremena za zajedničko druženje, pa barem u kratkoj šetnji

Blake (37) i 10 godina stariji Ryan uživali su u šetnji Manhattanom držeći se za ruke, a stajling lijepe glumice koja se proslavila kao Serena van der Woodsen u seriji 'Tračerica' ponovno je oduševila veselim jesenskim lookom.

Glumica je odjenula udobni, oversized džemper u nježnoj nijansi zagasito ružičaste koji je spojila s trapericama od svijetlog denima i upečatljivim cipelama.

Riječ je o trendi modelu UGG x OC Tasman s platformom i to u trenutačno must have nijansi - boji burgundca koja će vladati ove jeseni.

Poput komada u bež, sivoj ili vječnoj crnoj boji, oni u znaku zagasite nijanse crvene odišu luksuzom kao nijedni drugi te stoga ne čudi kako će se nositi sve varijante bordo u mjesecima koji su pred nama.

MODNE IGRICE

Spojili nespojivo: Blake Lively sa skupocjenom ogrlicom, a njezin Ryan u starkama

Pogledaj galeriju

Blake je look zaokružila chic Chanelovom torbu u obliku srca preko ramena i velikim sunčanim naočalama, a svoj zaštitni znak dugu plavu kosu nosila je u opuštenim valovima.  

Ryan Reynolds je bio u ležernoj kombinaciji: u svijetlozelenim hlačama, bež jakni i košulji, te je i ovoga puta ponovno uskočio u svoje omiljene 'starke', odnosno tenisice Chuck Taylor All Star u bijeloj boji. Uspješni par vjenčao se 2012. te žive u New Yorku s četvero djece: James (9), Inez (7), Betty (4) i jednogodišnjim Olinom.