ZAVODLJIVA TALIJANKA

Kakav dekolte: U crnoj haljini od baršuna Monica Bellucci bacila je sve u drugi plan

27.09.2024 u 20:15

Bionic
Reading

Monica Bellucci u glamuroznoj crnoj haljini na 72. Međunarodnom filmskom festivalu u San Sebastianu ponosno se prošetala u društvu slavnog redatelja Tima Burtona i sve oduševila svojim stajlingom

Dobro je poznato da zavodljiva 59-godišnjakinja gdje god da se pojavi uvijek privlači zadivljene poglede, a za svečane prigode uglavnom bira monokromatske lookove, osobito u all black varijantama.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanosna Talijanka izgledala je prelijepo u dugoj baršunastoj haljini u svojoj omiljenoj boji crnoj koja joj je stajala kao salivena. Kreacija jednostavnog stila s dugim rukavima laskala je njezinoj skladnoj građi, a posebnost haljini dao je vrtoglavi dekolte koji je bilo nemoguće ne primijetiti.

Haljina maxi duljine istaknula je vitki struk slavne Talijanke, a look na crvenom tepihu Monica je nadogradila crnim sunčanim naočalama.

Modno usklađeni u crnom

Dodatni glamur svojoj efektnoj modnoj kombinaciji zvijezda filma 'Beetlejuice Beetlejuice' Monica je dala dobro odabranim detaljima - dijamantnom ogrlicom i crni clutchem.

PLIJENI SEKSEPILOM

Nosi je od glave do pete: Zanosna Monica Bellucci dominirala u hit boji jeseni

Pogledaj galeriju

Kosu je nosila oblikovanu s dugim šiškama po sredini, a ruž joj je bio u prirodnim tonovima.

Tim Burton, Monicin novi odabranik, bio je elegantan u crnom odijelu dok je zgodnu brinetu zaljubljeno držao za ruku.

'Maria Callas: Pisma i memoari' dokumentarni je film koji prati iskustva Monice i glumačke ekipe tijekom izvođenja istoimene predstave od 2019. do 2023. godine.

Monica i njezin tim odveli su tu predstavu na europsku i američku turneju, posjetivši London, Spoleto u Italiji, Atenu, Monako, Los Angeles, New York i mnoge druge. Predstava govori o Mariji Callas, grčkoj sopranistici rođenoj u Americi koja je bila jedna od najpriznatijih i najutjecajnijih opernih pjevačica 20. stoljeća.

Unatoč tome što je više od 30 godina u glumačkoj svijetu, film Maria Callas: Pisma i memoari predstavlja Monicin kazališni debi.