cvjetni stil

Blake Lively zablistala u najraskošnijoj haljini do sada: Slavna plavuša je majstorica dobrih stajlinga

10.08.2024 u 21:57

Bionic
Reading

Blake Lively nastavlja niz zapanjujuće dobrih stajlinga. Nakon New Yorka i Londona, promocija njezinog novog filma 'Priča završava s nama' dovela ju je u Dansku, a Blake je zablistala u još jednom sjajnom cvjetnom izdanju

Novi film Blake Lively 'Priča završava s nama' možda je sada u kinima, ali to ne znači da će njezin niz sjajnih stajlinga s cvjetnim motivima uskoro prestati. U petak 36-godišnja glumica izgledala je kraljevski u sofisticiranoj Versace haljini s korzetom dok je prisustvovala premijeri svog filma u Danskoj.

Elegantna haljina imala je smeđi i plavi korzet s perlama s primjesama žute, plave i ljubičaste na suknji s cvjetnim printom.

Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Nils Meilvang / AFP / Profimedia

Blake, koja glumi vlasnicu cvjećarnice Lily Bloom u filmskoj adaptaciji istoimenog romana Colleen Hoover 'It Ends With Us' uparila je izgled sa svjetlucavim plavim i žutim narukvicama, odgovarajućim prstenjem i visećim naušnicama.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Inače, Blake, koja je majka četvero djece, je i izvršna producentica u svom najnovijem projektu, a tijekom raznih nedavnih medijskih pojavljivanja prigrlila je 'botanički' stil, oduševivši nizom cvjetnih stajlinga.

  • +7
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA /: - / INSTAR Images / TheImageDirect.com / The Image Direct / Roger Wong / INSTAR Images / Profimedia