'Priča završava s nama'

Diže se frka oko novog filma Blake Lively: Za sve je kriv redatelj

10.08.2024 u 11:22

Bionic
Reading

Adaptacija hit romana 'Priča završava s nama' stigla je u kina, a pozornost privlači i odnos glavnih glumaca. Naime, Blake Lively i Justin Baldoni na održanim premijerama nisu komunicirali, što pokazuje da se na setu dogodilo nešto što je ozbiljno ugrozilo njihov kolegijalni odnos

U kina je prije par dana stigao novi film s popularnom Blake Lively u glavnoj ulozi! Društvene mreže već savjetuju gledateljima da na projekcije ne dolaze bez papirnatih maramica, ali i upućuju na odnos redatelja i glavnog glumca Justina Baldonija s ostatkom ekipe.

Kako govore korisnici društvenih mreža, primijećeno je da se Baldoni držao podalje od Blake Lively, a da su u pitanju ozbiljne nesuglasice postalo je jasno kada je Blake Baldonija otpratila s Instagrama.

Blake Lively i Justin Baldoni javno pokazali netrpeljivost

Prema Hollywood Reporteru, svađa je nastala u trenutku postprodukcije, kada su se pojavila dva različita viđenja filma. S obzirom da je Lively ovaj put bila i producentica filma, mnogi vjeruju da je glumica pokušala progurati neke svoje ideje koje se nisu svidjele Baldoniju.

I dok neki tvrde da je Blake glavna i odgovorna za negativnu atmosferu na setu, izvori koji su progovorili za PageSix ipak su drugačijeg mišljenja.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

I Blake Lively i Colleen Hoover, autorica romana prema kojem je film snimljen, otpratile su Baldonija na društvenim mrežama. Jedan izvor iz industrije tvrdi da je upravo Baldoni stvorio iznimno tešku atmosferu za cijelu ekipu filma, dok je drugi rekao da je Baldoni stvorio brojne neugodnosti.

'Nije samo Blake. Nitko od glumačke postave nije uživao radeći s Justinom... Sigurno nisu razgovarali s njim na premijeri', otkrio je izvor koji tvrdi da je glumac i redatelj napravio da se glumica osjeća neugodno zbog svog tijela nakon poroda.

KAKVA TURNEJA!

Vjetar otkrio malo previše: Blake Lively blista u chic odijelu ispod kojeg ne nosi ništa

Pogledaj galeriju