zanosna plavuša

Blake Lively otkrila tajnu svoje divne kose: Izbjegavajte ovaj proizvod

10.08.2024 u 12:09

Bionic
Reading

Glumica Blake Lively za Vogue je otkrila nekoliko tajni svoje lijepe kose, a priznanja bi vas mogla šokirati!

Lijepa je kosa i više od pola puta do njegovanog izgleda! Nema te šminke i te odjeće koja može sakriti ispucale vrhove, neuredan izrast i opći nemar za kosju. Ipak, koliko god se nekad trudili, kosa zna izgubiti živost i sjaj. I dok mi mučimo muku, holivudske dame rijetko kad se pojavljuju s nesređenom kosom.

Blake Lively jedna je od tih dama čijoj se kosi divimo, a sada pokreće vlastiti kozmetički brend pod nazivom 'Blake Brown'. Promovirajući svoj brend, glumica je otkrila nekoliko tajni svoje lijepe kose, a priznanja će šokirati mnoge.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

'Ne poznajem nikoga tko koristi regenerator u mojoj industriji', rekla je glumica za Vogue.

Blake Lively ne koristi regenerator

I dok se regenerator čini kao neizostavan proizvod u našoj rutini njege kose, čini se da holivudske dame ne prate istu rutinu te izbjegavaju proizvod u koji se mnoge dame kunu.

'Nije da su ljudi u industriji zabave obdareni boljom kosom. Koristimo drugačiji sustav kose od procesa koji se promovira na masovnom tržištu', rekla je Lively otkrivši tajnu: 'Taj sustav ide ovako: kupite dva seta šampona i maski za kosu, jedan set posvećen hidrataciji i drugi set posvećen jačanju. Vaša kosa treba dvije stvari: snagu i vlažnost. Šamponirajte jednim šamponom, a zatim zagladite kosu u maski najmanje 30 sekundi i isperite. Sljedeći put kad se tuširate, zamijenite duo koji koristite.'

S obzirom da je njezina kosa za potrebe filmskih projekata često bila bojana, susretala se s velikim oštećenjima kose. 

Kako bi spasila kosu, ovu joj je tajnu otkrio frizer objasnivši: 'Frizer mi je objasnio da bi ga ovaj proces mogao spasiti. Ako kosi daješ snagu, daješ joj temelj, strukturu i stabilnost. Ako joj samo daješ snagu, postat će krta i tvrda. Dakle, također treba vlažnost i elastičnost. Ali ako joj daš previše, slomit će se.'

MAGNET ZA POGLEDE

Blake Lively nastavila modnu paradu: Zgodna plavuša pokazala još ludo dobrih stajlinga

Pogledaj galeriju