'PRIČA ZAVRŠAVA S NAMA'

Novi skandal: Blake Lively 'izgurala' redatelja iz projekta, a umiješao se i Ryan Reynolds

09.08.2024 u 10:58

Bionic
Reading

Nakon što se redatelj, ali i jedan od glavnih glumaca filma 'Priča završava s nama' (It Ends With Us), Justin Baldoni, prestao pojavljivati na zajedničkim novinarskim projekcijama i press konferencijama, a potom je izbjegao i grupno fotografiranje na premijeri u New Yorku, počela su nagađanja da se nešto dogodilo između njega i Blake Lively. A onda ga je ona 'otpratila' s Instagrama...

Sve je spremno za prvi vikend novog hit filma Blake Lively 'Priča završava s nama' (t Ends With Us), koji i službeno kreće u kino distribuciju. Ne sumnjamo da će film, koji je zapravo adaptacija istoimene hit knjige Colleen Hoover, u kratkom vremenu srušiti brojne rekorde, ali i opravdati hype koji se posljednjih tjedana stvara oko njega.

No, paralelno s ulaskom u kino dvorane diljem svijeta krenula je i neočekivana, ujedno i neželjena pozornost na društvenim mrežama, kojima su zavladale razne teorije zavjere, a ne pomaže ni to što se nitko od glavnih aktera ne oglašava na tu temu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Naime, TikTok je preplavljen nagađanjima o razdoru između glavne zvijezde filma i producentice Blake Lively i njezinog kolege, ujedno i režisera, Justina Baldonija.

Ako ćemo vjerovati izvorima koje je poslušao Hollywood Reporter, svađa je nastala u trenutku postprodukcije, kada su se pojavila dva različita viđenja filma, a onda su krenule press konferencije i prve premijere s kojih je Baldoni počeo izostajati. Čak i u trenucima kada je stigao na njujoršku premijeru, Justin Baldoni vješto je izbjegao zajedničko fotografiranje s Blake Lively i ostatka glumačke ekipe.

Nije trebalo dugo da teoretičari zavjera iskopaju nove detalje i zanimljivosti, pa se ubrzo doznalo kako nitko od glumačke ekipe, predvođeni Blake Lively, baš kao ni autorica knjige Colleen Hoover ne prate Baldonija na Instagramu. Možda to ne bi bilo ništa čudno da se tijekom snimanja filma nisu na Instagramu pojavljivale fotografije na kojima Colleen Hoover pozira s Baldonijem. Najbolje od svega je da Baldoni i dalje na Instagramu prati i Blake i Hoover.

  • +3
Blake Lively i Justin Baldoni Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Neki korisnici društvenih medija tvrde kako je razdor krenuo nakon što je Blake Lively dovela svog supruga Ryana Reynoldsa, želeći da on preuzme kreativnu kontrolu nad filmom. U prilog toj teoriji ide i priznanje Blake Lively na svjetskoj premijeri kada je otkrila da je upravo Reynolds napisao ključnu scenu s početka filma.

IT ENDS WITH US - Official Trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

No, nije tajna da je upravo Blake imala najviše utjecaja na kreativni smjer filma, budući da je osim što je glavna zvijezda bila i producentica, a prema višestrukim izvorima navodno je tražila od montažera Shanea Reida, koji je bio montažer i na 'Deadpool & Wolverinu', da napravi isječak filma. Je li to u konačnici korišteno u filmu, nije poznato, no njezine želje lako su mogle unijeti nemir u filmsku ekipu i zamisli samog redatelja.