ON JE ONAJ PRAVI

Blake Lively otkrila tajnu svog braka s Ryanom Reynoldsom, neke stvari sada su jasnije

08.08.2024 u 07:03

Bionic
Reading

S holivudskim ljepotanom Ryanom Reynoldsom, jedna od najljepših holivudskih glumica Blake Lively u braku je od 2012., a tijekom 12 godina braka dobili su i četvero djece. Iako o svom privatnom životu nisu rječiti, Blake je zbog promocije novog filma ipak napravila malu iznimku

Nakon što je Ryan Reynolds svijetu predstavio najnoviji nastavak filmskog hita 'Deadpool & Wolverine' i 36-godišnja Blake Lively izvukla je 'asa iz rukava'. Svjetlo dana ugledao je njezin najnoviji film 'It Ends With Us', snimljen prema istoimenom bestselleru Colleen Hoover iz 2016. godine.

Za sinoćnju premijeru odabrala je višebojnu usku haljinom sa sitnim šljokicama i to onu istu koju je nosila Britney Spears na Versaceovoj proljetnoj modnoj reviji 2003. tijekom Milanskog tjedna mode.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Njezinom sjajnom izgledu i vitkoj figuri, kojoj nisu zasmetala čak ni četiri trudnoće u samo nekoliko godina, nije mogao odoljeti ni njezin suprug Ryan Reynolds, koji nije krio koliko je ponosan na nju.

Njih dvoje u braku su od 2012. godine i zajedničkom odlukom svoj privatni život čuvaju od znatiželjne javnosti, stoga ne čudi da su mnogi bili zbunjeni kada je na sinoćnjoj premijeri otkrila tajnu njihovog skladnog braka.

Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia

36-godišnja Blake našalila se kako je njezina svekrva Tammy Reynolds zapravo najzaslužnija što su njih dvoje zajedno već više od desetljeće života.

'Voli sve držati pod kontrolom', rekla je kroz smijeh u intervjuu za The Sun Blake Lively i potom dodala: 'Ne, ona je najbolja. Baš sam sretnica.'

Poznata, kao i Reynolds, po svom neobičnom humoru, Blake je sve zaključila šaljivom primjedbom: 'Zapravo jedini razlog zašto sam s njim je da mogu biti s njom.'

MAGNET ZA POGLEDE

Blake Lively nastavila modnu paradu: Zgodna plavuša pokazala još ludo dobrih stajlinga

Pogledaj galeriju

Tammy Reynolds osim Ryana ima još trojicu sinova, a slavni glumac njezino je najmlađe dijete. Upravo je svoju majku, zajedno sa suprugom Blake, Reynolds često kao pratnju vodio na razne premijere i crvene tepihe.

Inače, Ryan i Blake tijekom svog braka dobili su četvero djece - kćeri James (9), Inez (7) i Betty (4) te 17-mjesečnog sina Olina. Ono što ide u prilog njihovom braku je i zajednička odluka donešena u počecima veze da nikada neće u isto vrijeme snimati, a sve kako obitelj ne bi patila.

Isto tako Blake je otkrila da kada i odlazi na snimanja uvijek sa sobom ponese nešto Ryanovo, ponajviše neku odjeću, kako bi on bio uvijek uz nju.