MOGIMA JE PROMAKLO

Iskoristio svoju moć: Ryan Reynolds u Marvelov hit ubacio cijelu obitelj

02.08.2024 u 12:21

Bionic
Reading

Najnoviji film Ryana Reynoldsa 'Deadpool i Wolverine' prometnuo se u najveći ljetni kino hit, a trenutke slave dijele svi članovi njegove obitelji

Odlične recenzije kritičara, oduševljenje publike i preko 500 milijuna dolara zarađenih u prvom vikendu prikazivanja najbolje pokazuju da je 'Deadpool i Wolverin' film koji će stati uz bok najvećim Marvelovim uspješnicama.

Sjajna glumačka postava tome je bitno pridonijela. Uvijek veličanstvenom Hughu Jackmanu i beskrajno zabavnom Ryan Reynoldsu pridružuje se Chris Evans (koji pri svakoj pojavi mami uzdahe gledateljica u kino dvorani) te novopečeni osvajač Emmyja Matthew Macfadyen. Ovaj vrhunski tim pokazao se kao dobitan spoj koji nam donosi pregršt zabave, akcije i napetosti do zadnje scene.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

No, tu nije kraj zvjezdane postave. Kada se u jednoj sceni pojavi Lady Deadpool s raskošnim plavim repom, mnogi su posumnjali da je riječ o Blake Lively, ali malo tko je slutio da pored nje stoje njihova djeca!

Debi jednogodišnjeg Olina Reynoldsa

Naime, Reynolds, koji je osim glavnog glumca i producent ovog filma, angažirao je svoju suprugu za manju ulogu te svo četvero njihove djece - uključujući jednogodišnjeg Olina!

Prva se pred kamera pojavljuje najstarija kćer para, devetogodišnja James, koja ima ulogu 'vrištećeg mutanta', dok je sedmogodišnjoj Inez pripala najzanimljivija (a pomalo i kontroverzna) uloga Kidpoola.

Njen lik opisan je kao 'najprljaviji' od svih Deadpoola, što se odnosi na njeno izražavanje. Naime, Inez je dobila zanimljiv zadatak da u ulozi Kidpoola sočno izvrijeđa očev lik, ne štedeći proste riječi.

Najslađa pojava je Babypool, odnosno Olin, prvi sin i najmlađe dijete slavnog para, a koji je čak završio na suvenirima na kojima pozira u jednakoj opremi poput oca Deadpoola.

Kćer Betty zaluđena Hughom Jackmanom

Četverogodišnja Betty također je sudjelovala u filmu te je navedena kao lik koji se 'hrva s Wolverineom', mada ostaje nejasno u kojoj sceni. Ono što je sigurno jest da se djevojčica rado prihvatila ove uloge jer navodno obožava Jackamana.

Ryan Reynolds i Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

'Može se reći da Hugha voli, onako potpuno bezuvjetno. A svoju ljubav izražava kroz bezumno nasilje. Napada ga kao da ona ima kandže, a on moć iscjeljenja', rekao je u svom humorističnom stilu ranije ovog mjeseca 47-godišnji Reynolds.

Zanimljivo, Lady Deadpool oduvijek je stvorena samo za Blake Lively. Naime, lik je osmislio crtač stripa Rob Liefeld 2010. kao veliki fan 'Tračerice', u kojoj je Ryanova supruga stekla svjetsku slavu.