isabela ferrer

Sličnost je nevjerojatna: Blake Lively odjenula ju je od glave do pete, a rezultat je - fantastičan

09.08.2024 u 14:46

Bionic
Reading

Posljednjih dana sve je u znaku zapanjujući cvjetnih stajlinga koje Blake Lively servira na crvenom tepihu povodom niza premijera svog novog filma 'Priča završava s nama'. A u stopu je prati njezina 'mlađa verzija' Isabela Ferrer za čiji je sjajan stajling bila zaslužna upravo Blake

Glumica Isabela Ferrer otkrila je slatki način na koji joj je Blake Lively pomogla u stiliziranju za crveni tepih. Na njujorškoj premijeri filma 'Priča završava s nama' ili u originalnu 'It Ends With Us', Blake je blistala u haljini s kojom je otkrila koliko joj znači Britney Spears.

A u stopu, i to stilski, ju je pratila Isabela Ferrer koja je za E!News otkrila joj je njezina kolegica Blake Lively pomogla stilizirati za premijeru njihovog filma – osmislivši stajling od haljine pa sve do cipela.

  • +2
Isabela Ferrer Izvor: Profimedia / Autor: Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia

Blake Lively i njezina 'mlađa verzija' Isabela Ferrer u novom filmu 'Priča završava s nama' obje tumače ulogu cvjećarice Lily Bloom. A mnogima se činilo da vide dvostruko jer Blake Lively i Isabela Ferrer izgledaju tako slično.

A ta je činjenica još jače uočena kada je Isabela - koja glumi mlađu verziju Blakeine Lily Bloom u njihovom novom filmu 'Priča završava s nama' - izašla na crveni tepih na njujorškoj premijeri filma izgledajući baš poput Blake.

'Ona mi je stilizirala look, ovo je sve njezino djelo', priznala je Isabela u intervjuu za E! News. 'Nosim haljinu Oscara De La Rente u klasičnom Blake stilu. Nosim i njezine cipele, ovo su njezine louboutinke.' Za tu je prigodu Isabela, i to prema Blakeinim uputama, odjenula prekrasnu cvjetnu haljinu koja je pristajala uz cvjetne aranžmane, zahvaljujući UrbanStems-u, koji su ukrašavali tepih.

Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia

A za 24-godišnjakinju, kojoj je 'Priča završava s nama' prva glumačka uloga na velikom platnu, Blake je bila mnogo više od stilistice. 'Bila je pravi anđeo', dodala je Isabela. 'Bila mi je mentorica i velika sestra. I nova najbolja prijateljica. Ne znam gdje bih bila bez nje.'

A odabir glumica za film koji se temelji na istoimenom romanu Colleen Hoover, pokazao se kao pun pogodak. Ne samo da su se Isabela i Blake odlično slagale i sprijateljile već su i fizički vrlo slične, uključujući i boju glasa. 'Ljudi su se pitali: ?Je li ona AI? Je li ovo stvarna osoba?’ A ja kažem: ‘Stvarna sam, obećavam’,' šaljivo je dodala Isabela.

A na pitanje kako su ona i zvijezda Tračerice uspjele tako vjerno oponašati jednu drugu, Isabela je rekla da nije trebalo puno.' To je bila čista sreća, zapravo smo vrlo slične,' objasnila je. 'Srele smo se dva puta prije nego što sam počela snimati i odmah smo 'kliknule'. I mogla sam vidjeti sličnosti među nama i obje smo rekli: 'Oh! Ovo je dobro, to se jasno vidi.' I to je takva privilegija i blagoslov, nevjerojatno,' dodala je Isabela.

MAGNET ZA POGLEDE

Blake Lively nastavila modnu paradu: Zgodna plavuša pokazala još ludo dobrih stajlinga

Pogledaj galeriju