cvjetni stil

Nitko ne bira tako dobre haljine kao Blake Lively: Zgodna plavuša opet ima ludo dobar stajling

09.08.2024 u 09:18

Bionic
Reading

Blake Lively ima pune ruke posla oko promoviranja svog novog filma 'Priča završava s nama', a sada je stigla i u London. A preko bare, gdje je gdje je prisustvovala britanskoj premijeri svog novog filma, predivna glumica ponijela je i svoj 'botančki' stil

Blake Lively u posljednje vrijeme ne prestaje oduševljavati stajlinzima koje servira na i oko crvenog tepiha, a baš svaki stajling neodoljivo je povezna s printevima, aplikacijama ili uzorcima cvijeća.

Vrlo prigodno, obzirom da u novom filmu 'Priča završava s nama' ili u originalnu 'It Ends With Us', koji se temelji na istoimenom romanu Colleen Hoover, Blake ima ulogu Lily Bloom, koja je cvjećarica. Pa je tako i svaki njezin look nadahnut cvijećem.

  • +11
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za britansku premijeru glumica je odabrala haljinu bez naramenica iz couture kolekcije Tamare Ralph za jesen 2024. A haljina s kristaliziranim cvijećem, koju je uparila s crvenim kaputom od perja, u potpunosti je bila prekrivena kristalima, a u gornjem dijelu ukrašena cvjetnim aplikacijama. Modni dodaci su uključivali mrežaste Christian Louboutin cipele i ružičastu Judith Leiber clutch torbicu. Nakit Lorraine Schwartz, uključujući naušnice, narukvice i prstenje, upotpunio je njezin izgled.

A na crvenom tepihu Blake je pozirala s Isabelom Ferrer, glumicom koja u filmu također glumi Lily Bloom, ali njezinu mlađu verziju. Za razliku od Blake, koja je pokazala pravu cvjetnu raskoš na crvenom tepihu, Isabela se odlučila za puno suptilniji look s dugom crnom haljinom golih ramena i oblikovanim cvijetom iznad dekoltea.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Ranije tog dana, Blake je prisustvovala photo-callu u Londonu, pozirajući u elegantnom odijelu Stelle McCartney koje se sastojalo od otvorenog sakoa s visokim reverima, koji je zamalo pokazao previše, i odgovarajućih hlača širokih nogavica. Oba su komada bila izvezena biljkama i cvijećem, a stajling je bio živahno dopunjen upečatljivim naušnicama i prstenjem Lorraine Schwartz, kao i sandalama s otvorenim prstima.

  • +7
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Dave Hogan/Hogan Media/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia