izljev emocija

Blake Lively u posebnoj haljini otkrila koliko joj znači Britney Spears

07.08.2024 u 10:45

Bionic
Reading

Britney Spears bila je jedna od najutjecajnijih glazbenica početkom 2000-ih, no njezina slava završila onom 'tko visoko leti, nisko pada'. Blake Lively sada je pružila podršku glazbenici i to na vrlo poseban način

Blake Lively uvijek je tu da podrži žene iz svoje blizine, a ovaj je put svoju slavu iskoristila da podsjeti mnoge na ono što nam je nekoć značila Britney Spears. Nadimkom pop princeze glazbenica je bila uzor mnogima, a nekoliko lijepih riječi posvetila joj je i Blake Lively noseći njezinu haljinu s početka 2000-ih.

Na premijeri filma 'It Ends With Us' glumica se pojavila noseći posebnu šarenu haljinu koju je Spears nosila početkom 2000-ih godina.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Višebojnom uskom haljinom sa sitnim šljokicama te s potpisom talijanskog brenda Versace glumica je na crvenom tepihu odala počast glazbenici svjetskog glasa. 36-godišnja glumica na Instagramu je potom podijelila nekoliko riječi kojima je objasnila da je riječ o istoj haljini koju je nosila Britney na Versaceovoj proljetnoj modnoj reviji 2003. tijekom Milanskog tjedna mode.

'Britney, svi mi milenijalci imamo priču o trenutku ili o godinama kada si nas ti očaravala i inspirirala, sa snagom i radošću i napornim radom', napisala je Lively na društvenim mrežama te dodala: 'Hvala ti za tvoj primjer i doprinos ženskoj priči.'

'Ona je bila samo netko tko je predstavljao ljubav i ljepotu i mladost i naporan rad i odlučnost i snagu. I bila je u dodiru sa svojom seksualnošću i svojom finoćom, i na neki je način predstavljala sve to', objasnila je glumica kasnije u razgovoru za Extra TV ukazavši na značaj koji je nekoć imala Britney o čijem će životu uskoro izaći i film.

Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia