ljubav prema detaljima

Oduševit će vas: Blake Lively pokazala kako izgleda njezin dom u New Yorku

07.08.2024 u 08:57

Bionic
Reading

Blake Lively posljednjim je objavama na društvenim mrežama pokazala kako je dekorirala dom koji u New Yorku dijeli sa suprugom Ryanom Reynoldsom i njihovom djecom

Popularna glumica Blake Lively odavno nosi i status ikone stila! Čak i kada je odjevena u posve casual odjevne kombinacije, Lively izgleda fantastično spajajući najveće trendove. Njezin dobar ukus ocrtava se u svim njezinim outfitima s crvenih tepiha, a oko za detalje vidi se i na fotografijama koje pokazuju njezin dom u New Yorku.

Njujorški stan glumica je iskoristila kao kulisu svojih posljednjih fotografija koje je objavila na Instagramu, a obožavatelji i ljubitelji interijera obradovali su se detaljima koje je pokazala.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Glumica je pozirala ispred plave vitrine vintage šarma te zida obogaćenog ciglom koja ambijentu daje taj industrijski štih. Osim ukrasa na vitrini, iznad nje nalazi se velika slika cvjetnog polja. Na ostalim fotografijama vidi se da su i ostali zidovi obloženi ciglama, a strop naglašen rustikalnim drvenim gredama.

Također, neki zidovi slijede model drvenih greda pa su također obloženi drvetom koje se pokazalo kao sjajna pozadina za starinski klavir na koji je obitelj postavila cvjetnu masku 'Deadpool'. Film o junaku Deadpoolu okupio je čitavu obitelj, a čak je i najmlađi član obitelji vokalom sudjelovao u kreiranju Babypool lika.

Blake Lively rado se bavi uređenjem interijera

Spajanje nespojivog ideja je koju je Lively slijedila pri uređenju svog njujorškog doma, a svoja načela uređenja interijera slijedi već više od deset godina.

Godine 2013. za Elle Decor otkrila je: 'Dizajn, bilo da je na vašem tijelu ili u vašem domu, ista je stvar. To je miješanje različitih boja, različitih tekstura i neočekivanih uzoraka - elemenata koje ne biste često spojili na zanimljiv način. To je i razlog zašto tražim stvari koje ne vidite svugdje, stvari koje su elegantne. I uvijek sam u potrazi za komadima koji ostavljaju trag.'

MAGNET ZA POGLEDE

Blake Lively nastavila modnu paradu: Zgodna plavuša pokazala još ludo dobrih stajlinga

Pogledaj galeriju