SLIČNA IZDANJA

Blještavom haljinom na premijeri novog Bondovog filma Kate Middleton je odala počast princezi Diani

29.09.2021 u 17:27

Bionic
Reading

Na londonskoj premijeri novog filma o Jamesu Bondu 'No Time To Die' vojvotkinja od Cambridgea iznenadila je sve svojim blještavim izdanjem. No, odabir zlatne haljine u kojoj je izgledala poput grčke božice nije bio slučajan, jer sličnu je haljinu na Bondovoj premijeri prije 36 godina nosila princeza Diana

Zlatna haljina prekrivena mnoštvom sjajnih aplikacija i s dugim plaštom djelo je dizajnerice Jenny Packham, vrijedno više od 24 tisuće kuna, a s njom je Kate Middleton odala počast pokojnoj princezi Diani, koja se u sličnoj srebrnoj haljini s naborima pojavila na londonskoj premijeri 14. Bondovog filma 'Pogled na ubojstvo' (A View to a Kill) u lipnju 1985. godine.

No, i raskošna punđa koju je Kate nosila na premijeri vjerojatno je najsličnije što je sa svojom dugom kosom bez šišanja mogla postići kako bi oponašala pokojnu Dianu, a simbolika tu ne prestaje.

Naime, Kate je blještavu haljinu nosila na premijeri posljednjeg filma u kojem slavnog tajnog agenta glumi Daniel Craig, a film 'Pogled na ubojstvo' na čijoj je premijeri bila pokojna princeza Diana bio je posljednji s Rogerom Mooreom u glavnoj ulozi.

  • +13
Princeza Diana i Kate Middleton na premijerama Bondovih filmova Izvor: Profimedia / Autor: PA / PA Images / Profimedia

Inače, Dianinu haljinu kreirao je Bruce Oldfield, a ona ju je prvi put nosila u ožujku te godine na modnoj svečanosti u Londonu koju je za britansku dobrotvornu organizaciju Barnardo's organizirao upravo Oldfield, i sam bivši štićenik te organizacije.

Uoči londonske premijere Bondovog filma 'Pogled na ubojstvo', održane u Leicester Square Odeonu, princeza Diana susrela se s producentom filma Cubbyjem Broccolijem, glumcima Patrickom Macneeom i Grace Jones, kao i grupom Duran Duran koja je izvodila naslovnu pjesmu filma 'A View to a Kill'.