više nema dugu kosu

Briše godine u trenu: Victoria Beckham odsad nosi bob koji obožavaju 50+ zvijezde

03.09.2024 u 17:21

Bionic
Reading

Victoria Beckham odlučila je da je došlo vrijeme za promjenu looka, a ako ste i vi u potrazi za idejama za novu frizuru, njen bob savršena je inspiracija

Usprkos tome što ljeto još uvijek traje, kako kalendarski tako i visokim temperaturama, modni svijet okreće se jeseni i novim stilovima. Među njima su i promjene frizura, kojima nas iz dana u dan oduševljavaju slavne ljepotice.

Posljednja među njima je bivša pjevačica i dizajnerica Victoria Beckham, koja se za vrijeme obiteljskog druženja u Las Vegasu pohvalila novim lookom. Slavna brineta tako više nema prepoznatljivu dugu kosu, već nosi trendovski bob.

Bob midi duljine omiljen je holivudskim zvijezdama

Riječ je o bobu midi duljine, jednim od najtraženijih stilova u frizerskim salonima u proteklim mjesecima. Nose ga Penelope Cruz, Salma Hayek, Monica Bellucci i brojne druge zvijezde, a mora se priznati i da Victoriji stoji besprijekorno.

  • +4
Beckhamovi u Las Vegasu Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, ova frizura u trenu briše godine jer je iznimno laskava za linije lica te djeluje vrlo ležerno i cool. Lako se održava i stilizira, pa nimalo ne čudi što je biraju brojne poznate dame, posebno one starije od 50 godina.

Skraćenu kosu Victoria Beckham naglasila je nošenje pripijene crne haljine bez naramenica, čime je dodatno do izražaja došla ljepota ovog midi boba - idealnog za sve željne transformacije s dolaskom nove sezone.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Inače, gotovo cijela obitelj Beckham okupila se proteklog vikenda u Las Vegasu kako bi proslavili 22. rođendan Romea, a za potpunu sreću nedostajao je najstariji Brooklyn i njegova supruga Nicola Peltz.