hrabra odluka

Donna Vekić se pohvalila novom frizurom: Inspiraciju pronašla u Parižankama

31.08.2024 u 22:21

Bionic
Reading

Iako je naša trenutno najuspješnija tenisačica trenutno u Americi, pariški chic joj se uvukao pod kožu. Donna Vekić tako se pohvalila novom frizurom, a riječ je o efektnim šiškama koje joj stoje spektakularno

Donna Vekić trenutno boravi u New Yorku, gdje sudjeluje na turniru US Open. Kada ne igra i ne trenira, Osječanka voli proučavati modu i boraviti na it mjestima, a posjetila je i popularnog frizera koji se može pohvaliti suradnjama s brojnim zvijezdama.

Uspješna je tenisačica poznata kao sportašica istančanog modnog ukusa te luksuznih destinacija, a za boravak u New Yorku odabrala je Loews Regency, jedan od najboljih njujorških hotela.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je posve fokusirana na sport, Vekić uredno vodi računa i o svom izgledu, a skoru promjenu godišnjeg doba obilježila je i promjenom frizure.

Naime, naša se tenisačica prepustila u ruke popularnog frizera Juliena Farela koji je jedanput šišao i Rafaela Nadala, a odlučila se za hrabar rez i frizuru koju ili volite ili mrzite. Međutim, čini se da pratitelji popularne tenisačice o ovoj frizuri imaju same komplimente.

'Nova kosa, ali ista Donna, vrlo lijepa', napisao je jedan obožavatelj podržavši Donninu odluku da ošiša šarmantne šiške!

Podsjetimo, Vekić će se u nedjelju ponovno susresti s Qinwen Zhang, tenisačicom koja ju je pobijedila u finalu Olimpijskih igara u Parizu.

  • +12
Donna Vekić s roditeljima Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL