priča se...

Prijatelj progovorio o odnosu Williama i Harryja: 'Harry ovdje nije problem'

31.08.2024 u 16:08

Bionic
Reading

Princ William i princ Harry susreli su se prije nekoliko dana na pogrebu zajedničkog člana obitelji, no susreta gotovo i da nije bilo jer braća nisu ni razgovarala

Sredinom rujna princ Harry će proslaviti 40. rođendan, no na listi uzvanika zasigurno se neće naći ime Harryjevog starijeg brata Williama. Braća još uvijek ne razgovaraju, Harry nema dom u Londonu, a zbog svega se uskoro 40-godišnji princ osjeća i pomalo izgubljeno.

Kako prenose strani mediji, na Harryjevu će zabavu doći brojna poznata lica, a tulum za okrugli rođendan organizira njegova 42-godišnja supruga Meghan Markle.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim, otprije je poznato kako je Kalifornija razočarala Harryja koji bi se rado volio vratiti u poznatije mu krajeve. Iako je Europu napustio kako bi bio što dalje od kraljevske obitelji, u posljednje vrijeme princ sve češće dolazi u domovinu.

Prinčevi William i Harry još uvijek ne razgovaraju

Posljednji put to je bilo kako bi prisustvovao komemoraciji za svog ujaka, lorda Roberta Fellowesa, dugogodišnjeg kraljevskog dvorjanina koji je bio oženjen sestrom princeze Diane, Lady Jane Fellowes. Iako je to bila prilika za razgovor sa starijim bratom i moguće zakapanje ratne sjekire, braća navodno nisu ni razgovarala te su stajali daleko jedno od drugog.

'William ne razgovara s Harryjem. Harry ovdje nije problem', rekao je jedan zajednički otkrivši kako je William taj koji nema interes u ponovnom pronalaženju zajedničkog jezika.

Također, drugi je izvor rekao: 'William je bijesan. Nisam siguran što se uopće može učiniti da se ograde poprave.'

Velečasni Dan Tansey, koji je nadgledao službu, priznao je da je bio iznenađen što je vidio Williama i Harryja na službi kojoj je nazočilo oko 300 ljudi: 'Dok sam zahvaljivao zajednici dok su odlazili, princ William se rukovao sa mnom, a vrlo brzo nakon toga i princ Harry. Bilo je iznenađenje, ali stvarno ugodno što su obojica došli, Možda je nešto manje šokantno što je William bio tamo… Ne sjećam se da su razgovarali jedan s drugim, ali bilo je mnogo članova obitelji i prijatelja koji su razgovarali s njima.'

  • +5
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Handout, RAUL ARBOLEDA / AFP; MEGA / The Mega Agency i DPPA / ddp USA / Profimedia; montaža tportal