u britaniji

Tajni susret posvađane braće: Prinčevi William i Harry okupljeni zbog tužne prigode

30.08.2024 u 08:59

Bionic
Reading

Društvenim mrežama kruže snimke koje potvrđuju da je princ Harry doputovao u Ujedinjeno Kraljevstvo. Iako nije proveo vrijeme razgovarajući sa starijim bratom, bar koliko se vidi iz snimaka, s princem Williamom susreo se u obiteljskoj atmosferi

Iako ne razgovaraju te ne planiraju ulagati međusoban odnos, princ William i princ Harry još uvijek dijele neke zajedničke obaveze. S obzirom da su obitelj, povezuju ih članovi obitelji, a upravo obiteljska prigoda navela je braću da se okupe na istom mjestu.

Lord Robert Fellowes, ujak princa Harryja i princa Williama, preminuo je prije otprilike mjesec dana u dobi od 82 godine. Pogreb Fellowesa održan je bez puno medijske buke, a na ujakov posljednji ispraćaj stigli su i William i Harry.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Suprug Lady Jane Spencer pokopan je u Snettishamu u Norfolku u srijedu, 28. kolovoza 2024. godine, prenose strani mediji, a izvori potvrđuju da su pogrebu u lokalnoj crkvi prisustvovala i posvađana braća.

Da su Harry i William zbilja bili na istom mjestu u isto vrijeme potvrđuju i snimke koje kruže društvenim mrežama koje prikazuju braću odjevenu u crna odijela.

Iako niti na jednoj fotografiji nisu zajedno, snimke pokazuju da je mlađi princ u sjajnim odnosima s obitelji svoje pokojne majke.

  • +5
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Handout, RAUL ARBOLEDA / AFP; MEGA / The Mega Agency i DPPA / ddp USA / Profimedia; montaža tportal