kraljevski par

Camilla je zabrinuta: Ponašanje kralja Charlesa III. joj zadaje glavobolje

29.08.2024 u 15:21

Bionic
Reading

Kraljica Camilla zabrinuta je za svog supruga zbog njegovog zdravstvenog stanja. I dok se Charles ponaša kao da je sve u najboljem redu, Camilla je svjesna težine dijagnoze

Britanska kraljevska obitelj ljeto provodi u Balmoralu, omiljenoj destinaciji kralja Charlesa III. smještenoj u Škotskoj. I dok je obiteljska idila popraćena i razgovorima o budućnosti monarhije, kraljica Camilla izrazila je zabrinutost za kralja.

S Camillom i Charlesom nekoliko dana provode i princ William i Kate Middleton koji su tamo viđeni ove nedjelje, a obiteljskom druženju, kao što je i očekivano, nije prisustvovao princ Harry koji je peti u liniji nasljeđivanja trona.

I dok se obitelj bavi budućnošću monarhije, kraljica Camilla se bavi zdravljem svog supruga koji je početkom godine otkrio da boluje od karcinoma.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dijagnoza ga je spriječila u obavljanju napornijih kraljevskih dužnosti, no Camillino je mišljenje da bi njegov tempo trebao biti još sporiji i laganiji kako se ne bi previše umarao. Njezinu zabrinutost potaknuo je najnoviji zadatak koji je kralj obavio, a to je odlazak u Southport kako bi odao počast trima poginulim djevojčicama.

'Naravno da razumije da je to bilo vrlo važno i nema šanse da bi rekla Charlesu što da radi. Ona želi da on uspori, boji se da previše radi', otkrio je izvor za strane medije naglasivši zabrinutost kraljice.

Da situacija nije tako bajna pokazuju i pregovori oko kuće Royal Lodge. Iako tamo živi Charlesov mlađi brat princ Andrew, Charles je navodno odlučan pri odluci da Andrew napusti rezidenciju. Međutim, nije to zato što odjednom više ne želi da Andrew tamo stanuje, već zato da bi se u tu kraljevsku rezidenciju mogla preseliti kraljica Camilla ukoliko nadživi Charlesa.

Zabrinutost za kralja ne dolazi samo od kraljice, već i od jednog bliskog prijatelja obitelji koji je rekao: 'Ima rak. Nije mu dobro. Po mom mišljenju izgledao je slabo u utorak u Southportu.'

ROYAL ASCOT

Kralj Charles i kraljica Camilla dobro raspoloženi uživali u prestižnoj utrci

Pogledaj galeriju