htjeli su ga spasiti

Nikome nije 'sjela': Harryjevi zaposlenici pokušali sabotirati vezu s Meghan

30.08.2024 u 06:07

Bionic
Reading

Iako o sebi često govori kao o žrtvi, rijetko tko ima lijepe riječi o Meghan Markle. Za odnos Harryjeve supruge s princem Williamom i Kate Middleton već se zna da je nepopravljiv, a nisu oni jedini koji su Harryja upućivali da Meghan možda i nije najbolji izbor

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018. godine, no u ovih šest godina bilo je itekakvih drama. Par je zbog drama i preselio u daleku Kaliforniju, no i iz Amerike nekoliko su puta uspjeli uzrujati britansku kraljevsku obitelj. Objavili su dokumentarac u kojem su otkrili neki obiteljski 'prljavi veš', a princ William zbog svega više ni ne želi komunicirati s mlađim bratom.

Bliski Harryjevi prijatelji već su iskazali svoje mišljenje o bivšoj glumici, a poznato je i da se Harry sa starim prijateljima druži isključivo sam jer se Meghan nije uspjela uklopiti.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Meghan Markle izazvala uzbunu Harryjevih zaposlenika

Iako se do 2018. sve činilo idilično, ubrzo nakon vjenčanja zaposlenici princa Harryja shvatili su da odnos s Meghan i neće biti tako bajan.

Kako je u knjizi 'Battle of the Brothers' opisao Robert Lacey, pet mjeseci nakon njihovog vjenčanja u svibnju, Harryjevi zaposlenici iz šale su napravili hashtag (#FreeHarry) na društvenim mrežama kojim su se zezali na račun ugroženog princa Harryja koji je pod utjecajem Meghan izgubio glavu.

Upravo tada je Meghan i počela govoriti o zlostavljanju na dvoru, ali i utjecala na brojne otkaze te na Harryjevu odluku o napuštanju britanskog dvora.

U KOLUMBIJI

Nije skidala ruke s Harryja: Meghan ne odustaje od javnih iskaza ljubavi

Pogledaj galeriju