IZNENADILA NA SETU

Carrie Bradshaw kakvu nismo vidjeli: Hoće li ova omražena kombinacija ponovno postati 'in'?

24.08.2024 u 08:43

  • +2

Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw

Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Treća sezona serije 'I tek tako...', spin-off projekta kultne serije 'Seks i grad', posljednjih mjeseci marljivo se snima na ulicama New Yorka

Posve očekivano, izdanja glavne junakinje i ovoga puta imaju najveću pozornost. Najpoznatija ljubiteljica mode s malih ekrana, koju godinama utjelovljuje glumica Sarah Jessica Parker, gledatelje će, po svemu sudeći, ponovno uveseljavati eklektičnim izdanjima.

Navedeno je ovoga puta dala do znanja spojem naizgled nespojivih komada, pritom stvorivši kombinaciju koja u svijetu mode otprije slovi za jednu od najomraženijih.

Umjesto raskošnih komada s dizajnerskim potpisom, Carrie Bradshaw ovoga puta igrala je na kartu ležernosti, s majicom bejzbolskog kluba i sivom trenirkom koju je zaokružila vrtoglavo visokim štiklama.

Omražena kombinacija trenirke i štikli u velikoj popularnosti posljednji put je uživala za vrijeme pandemije koronavirusa.

U nedostatku mjesta gdje bi ih mogle nositi, poznate zaljubljenice u modu tada su prigrlile ideju nošenja štikli u kombinaciji s udobnim trenirkama, a navedeni trend očito se svidio i glavnoj junakinji 'Seksa i grada'.

Na setu serije nakon velike poslovne odluke

Novo pojavljivanje Sarah Jessice Parker na setu serije 'I tek tako...' stiže nakon što je u modnom svijetu odjeknula vijest da nakon deset poslovanja gasi vlastiti brend cipela SJP by Sarah Jessica Parker.

Sve modele cipela u ponudi brenda s potpisom Sarah Jessice Parker sada je moguće nabaviti po cijeni sniženoj za 25 posto, no još uvijek iznose više od 300 eura.

SJP by Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Bennett Raglin / Getty images / Profimedia