LJETO NA IZMAKU

Chic haljina idealna za zadnje tople dane

09.09.2015 u 12:30

Bionic
Reading

Modna ikona Olivia Palermo ponovo je oduševila jednostavnim stylingom primjerenim kraju ljeta

Njujorška stilistica tijekom boravka u Montauku u saveznoj državi New York prošetala se u lepršavoj crnoj haljinici spuštenih ramena, u kojoj je izgledala preslatko, ali i seksi.

Zanimljivu haljinu s ukrasima u boji na rukavima Olivia je nosila na jednostavne plave balerinke kraljevski plave boje, a one su bojom odgovarale ukrasima izvezenim na rukavima haljinice. U savršen ljetni look unijela je nagovještaj jeseni kožnom torbom u zemljanoj zelenoj boji, a njena strogost dala je dašak sofisticiranosti inače ležernom stylingu

Njezine modne kombinacije neiscrpna su inspiracija milijunima žena, a zahvaljujući urođenom stilu i dobrom ukusu Olivia je izradila pravo poslovno carstvo: nakon kozmetičke linije za Ciate krajem rujna izlazi i njezina kolekcija nakita po prihvatljivim cijenama za baublebar.com

Inspiraciju za kolekciju nakita pronašla je, kaže, u vintage kolekcijama, starim knjigama o nakitu i fotografijama koje je godinama skupljala i čuvala. Od svoje mame, prave kolekcionarke nakita, naslijedila je ljubav prema tim sjajnim modnim dodacima, no priznaje da najčešće nosi zlatni lanac koji joj je ona poklonila, kao i sat Audemars Piguet.

Kad je odijevanje u pitanju, modna ikona otkriva da je tajna uspješnih stylinga u raznolikosti i stvaranju vlastitog stila.

'Za jesen želim par visokih čizama preko koljena i efektne cuff narukvice. Volim nositi po jednu na svakoj ruci da izbalansiram look', kaže Olivia, stilistica koja u svakoj prigodi izgleda senzacionalno, a kad su crveni tepisi u pitanju, ne krije da preferira kreacije talijanskog modnog maga Valentina.