nisu ni preskupe

Čista elegancija: Ove haljine predivno izdužuju liniju i neodoljivo su chic

27.06.2024 u 18:10

Bionic
Reading

Osim što laskaju liniji, ove haljine iz Massimo Duttija osvajaju efektnim, kontrastnim dizajnom te prozračnim materijalom

Vertikalne prugice odavno su poznate kao savršen uzorak - ne samo da vizualno izdužuju liniju i stvaraju dojmljivu siluetu, već se u beskrajno chic.

Nakon što smo u proteklim hladnijim mjesecima svjedočili dominaciji hlača, sakoa i košulja s okomitim prugicama, ovaj prepoznatljivi dizajn sada nam dolazi i na divnim haljinama.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Neke od najljepših modela donosi nam Massimo Dutti, brend koji je ponos španjolskog Inditexa, poznat po komadima visoke kvalitete i luksuznog dizajna.

Ovaj uzorak pronaći ćete u kontrastnim dizajnima - efektnom spoju crne i bijele. Modne zaljubljenice koje vole prozračan, minimalistički izgled zaljubit će se u bijeli midi model ravna kroja i širokih naramenica s tankim crnim prugama koje se okomito pružaju niz haljinu.

Haljina je zaokružena crnim obrubom te se dubokim, okruglim izrezom, a napravljena je od ugodne i za ljeto savršene mješavine lana.

Sličan model u ponudi istog brenda pronaći ćete i u obrnutoj varijanti, kao crnu haljinu s dodatkom bijelih pruga. Jedina razlika u kroju jest što ovaj midi model dolazi sa zavodljivim srcolikim izrezom, a također je napravljena od mješavine lana. Oba komada dostupna su po cijeni od 125 eura.

  • +3
Haljina s prugicama - Massimo Dutti Izvor: Promo fotografije / Autor: Massimo Dutti promo
sve osim nogometa

Učitavanje...