udobna i glamurozna

Razgrabi se čim stigne na police: Ova haljina dostojna je vjenčanja, a košta manje od 50 eura

27.06.2024 u 09:59

Bionic
Reading

Zarini dizajneri nadmašili su sami sebe predivnom bijelom haljinom asimetričnog poruba i luksuznog stila, koji je čini dostojnom odlaska i na najsvečanije prigode

Modne zaljubljenice dobro znaju da u high street modnim trgovinama mogu pronaći itekako dobre komade, čije se kvalitete i dizajna ne bi posramile niti najluksuzniji brendovi.

Ponuda španjolske Zare bogata je upravo ovakvim komadima, a tajna se krije u njihovom pomnom praćenju trendova, suradnjama s proslavljenim dizajnerima te korištenju materijala iznimne kvalitete.

Stoga ne čudi što ćete u ovoj popularnoj trgovini pronaći i jednu haljinu koja je po mnogočemu uz bok luksuznim komadima, a prije svega izgledom koji je dostojan odlaska i na najsvečanije prigode.

Haljina iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo

Riječ je midi haljini asimetričnog donjeg poruba, okruglog izreza i bogate tkanine preklopljene preko trbuha i bokova, čime se postiže zavidno laskava linija, a sve dodatno podiže elegantan vertikalni volan po sredini suknje.

Velika prednost ovog predivnog modela u bijeloj boji jest i njen materijal jer je izrađena od mekane i prozračne predene lanene mješavine.

Usprkos luksuznom izgledu, za ovu haljinu morat ćete odvojiti tek 49,95 eura, no da biste je kupili trebat će vam i malo sreće. Naime, ovaj divan komad rasproda se čim stigne na police!

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević
sve osim nogometa

Učitavanje...