nose se na sve

Ove chic haljine garancija su laskavog looka, a Zara ima jedan od najljepših modela

26.06.2024 u 06:00

Bionic
Reading

Košulja-haljine iz španjolske high street modne trgovine osvaja prozračnim materijalom i laskavim dizajnom s prugicama i širokim remenom

Chic košulja-haljine jedan su od trendi modela koje u posljednje vrijeme viđamo na brojnim slavnim ljepoticama i elegantnim damama u šetnjama gradom - kao savršenu modnu opciju za vruće ljetne dane.

Ove haljine su iznimno prozračne i praktične za nošenje i u danima kada temperature dosežu nesnosne visine, jer najčešće dolaze u divnim materijalima poput lana, svile ili lepršavog pamuka.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Uz to su i iznimno laskave. Kopčanjem na gumbiće omogućuju nam da izložimo onoliko linije koliko nam odgovara, a pritom se u svakoj varijanti možemo pouzdati u elegantan look i vizualno izduženu siluetu.

Ako nam je cilj upravo stiliziranje laskavog stajlinga, daleko najbolja opcija je košulja-haljina s okomitim prugicama. One će dodatno pojačati efekt stanjenog struka i ravnijih bokova, pri čemu nikako ne smijemo zaboraviti i vezanje na remen, koji je bonus - za poželjeti!

Brojni luksuzni modni brendovi uvrstili su košulja-haljine u svoje najnovije kolekciju, a u jednoj smo nedavno vidjeli i jordansku kraljicu Raniju, koja je samo potvrdila njihovu popularnost. Srećom, za razliku od modela poput kraljičine haljina koja je ručno rađena 200 sati i dolazi po paprenoj cijeni, ove prekrasne haljine moguće je pronaći i u high street modnim trgovinama.

Košulja-haljina iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo

Primjerice, očaravajuće chic model pronašli smo u španjolskoj Zari, koja je police obogatila košulja-haljinom svijetloplave boje, laskavih vertikalnih pruga i širokog remena koji se veže preko trbuha i 'briše' eventualni višak.

Ovaj trendi komad napravljen je od prozračne i neodoljivo udobne mješavine lana te se ističe i visokim ovratnikom i nešto duljim rukavima, koje će se posebno svidjeti zrelijim damama.

BOGATA PONUDA

Nosive od jutra do sutra: 20 košulja - haljina za savršen stajling bez puno truda

Pogledaj galeriju

S ovakvim haljinama nemoguće je pogriješiti, jer pristaju svakoj dobi i svakoj silueti, a uz to su i beskrajno praktične pa ćete ih lako kombinirati na sve tenisice, glamurozne cipele i praktične ljetne sandale.

sve osim nogometa

Učitavanje...