GIGI HADID

Čizme u ovoj omiljenoj jesenskoj boji viđat ćete posvuda

09.09.2024 u 12:51

Bionic
Reading

Dominacija čizama nastavit će se i u mjesecima pred nama, a ako niste sigurni u kakve modele investirati ove sezone, jedan se nametnuo kao ultimativni 'must have'

Ako se strastvena ljubiteljica gležnjača, onda će vas rastužiti vijest da će se i ove jeseni i zime najviše nositi visoke čizme.

Iako još nismo kalendarski službeno ušli u jesen, fashionistice vole biti ukorak s trendovima da bi se na vrijeme pripremile za nadolazeću sezonu.

Ono što je sigurno je to da će prošlogodišnji trend nošenja elegantnih visokih čizama do koljena, obično s petom, biti i ove godine aktualan, a među prvima ga je isprobala Gigi Hadid, lijepa manekenka koja je osvojila srce Bradleyja Coopera.

Stajliš Gigi

Gigi je bez sumnje prava modna inspiracija, osobito kad se radi o maštovitim jesenskim stajlinzima. Ljubiteljica nonšalantnog modnog stila uvijek je sjajno odjevena te s puno stila kombinira cool lookove u razigranim toplim tonovima.

Iako je često viđamo u tenisicama, plavokosa ljepotica uskočila je u visoke čizme do koljena s uvijek efektnim kroko uzorkom te istaknula vitke noge.

  • +3
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Stajling bez greške upotpunila je zanimljivom smeđom jaknom i minicom te prekrasnom kožnom torbicom od bež kože.

Smeđe čizme do koljena, koje ćemo uskoro viđati na gradskim ulicama i profilima poznatih trendseterica na Instagramu, jedan je od najvažnijih modnih trendova ove jeseni, a osim Gigi, već su ga isprobale Kendall Jenner i Emily Ratajkowski.

Jednako chic poput svojih crnih 'rođakinja', ali možda i svestranije zahvaljujući tome što odlično funkcioniraju sa svjetlijim bojama, uz koje pak crna često može djelovati preoštro, smeđe čizme daju posebnu šarmantnu notu svakom looku.

U BOJAMA JESENI

Dakota Johnson spojila najpoželjnije komade sezone, a nosi ih uz adidasove tenisice koje malo tko ima

Pogledaj galeriju