katie holmes

Dominirat će ulicama: Ove udobne traperice jedini su model koji vam treba ove jeseni

09.09.2024 u 09:48

Bionic
Reading

Sive traperice nisu samo alternativa klasičnim modelima, već i must have jesenski adut koji se nosi na sve što imate u garderobi

Kada kraljica ulične mode Katie Holmes iz dana u dan nosi isti stil traperica, jasno je da je riječ o početku trenda koji ćemo uskoro viđati na svakom koraku.

Proslavljena glumica je, naime, dva dana zaredom osvanula u chic sivim trapericama i pokazala koliko su praktične i jednostavne za stiliziranje. Uz to, jasno je i da ih možemo nositi u svim prigodama, jer je Holmes u njima osvanula u casual izdanju, a onda i na crvenom tepihu.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Katie Holmes u sivim trapericama

Sive traperice Holmes je prvo odjenula ta najavu drame 'Our Town'; birala je malo tamniji model ravnih nogavica, koji je laskao njenoj liniji i djelovao beskrajno udobno. Upravo visok struk i ovakav opušteni kroj savršena su opcija za dane kada vam je osjećaj lakoće pri nošenju odjeće na prvom mjestu, a bez žrtvovanja stila i elegancije.

Holmes ih je uparila sa chic croppanim blejzerom smeđe boje i zlatnih gumbića te jaknom devine dlake brenda Blaze Milano. Stajling je upotpunila najomiljenijom glamuroznom obućom ove sezone - slingback cipelama udobne kitten pete u crnoj boji.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: zz/Siegfried Nacion / StarMax / Profimedia

Sive traperice nosive su u svim prigodama

Dan kasnije u njima se uputila u istim trapericama uputila se u nabavku, kombinirajući ih sa ženstvenom bijelom bluzom dugih rukava, smeđom Loewe torbom i njoj omiljenim balerinkama, koje će i ove sezone dominirati street style outfitima.

Osim Katie Holmes, popularnost sivih traperica potvrdili su i renomirani dizajnerski brendovi, koji su ih u velikoj mjeri uvrstili u najnovije kolekcije.

Hit na modnoj pisti

U španjolskom Loeweu sive traperice zamjenjuju uredske hlače, dok je kod talijanskog Diesela siva najpoželjnija u formi izblijedjelog kompleta. Sivom traperu u Dioru, dizajnerica Maria Grazia Chiuri udahnula je ženstvenu notu, s istovremeno chic i ležernim kompletom stvorenim od suknje i jakne.

Viđene su i u trendi modnim kombinacijama na nedavno održanom Tjednu mode u Kopenhagenu, gdje su ih modne zaljubljenice nosile s topovima i japankama, majicama i efektnim crvenim tenisicama ili u elegantnijem spoju s bijelim košuljama.

Sve navedeno jasno nam daje do znanja da je ovo pravi trenutak za obogaćivanjem vlastite kolekcije barem jednim parom traperica ovog stila kako bismo spremni dočekali hladnije dane i na dohvat ruke imali komad koji ćemo lakoćom kombinirati na sve u ormaru.