katie holmes

Kraljica ulične mode ne odriče se skinny traperica, a nosi ih uz najpoželjnije cipele sezone

06.09.2024 u 20:51

  • +4

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Katie Holmes na ulicama New Yorka pokazala je još jedan upečatljiv stajling. Ovog puta posegnula je u modnu prošlost i iz ormara izvukla hitove s početka 2000-ih, od neonskih boja pa do skinny traperica

Katie Holmes s dobrim razlogom slovi za kraljicu ulične mode, a njezin stil grade bezvremenski komadi koji odolijevaju trendovima. Slavna glumica sezonama je vjerna omiljenim modelima, poput balerinki, traperica i tote torbi. A u svakoj kombinaciji prednost daje udobnoj i svestranoj odjeći i obući.

Skinny traperice i balerinke

Za šetnju gradom redovito bira ležerne kombinacije, a ovog puta izbor je pao na svijetli, neonski zelen čipkast top i srebrne Mary Jane balerinke brenda Franco Sarta - koje su privlačile poglede svojim metalnim sjajem.

Skinny traperice su vječne

Katie, koja bi se trebala pojaviti u nadolazećoj epizodi 'Poker Facea', uparila je prozirni top obrubljen čipkom u obliku kapljica s crnim grudnjakom i parom skinny traperica u stilskom kontrastu s njezinom uobičajenom sklonošću širokim nogavicama.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Iako su široki modeli uspješno zasjenili skinny trend, koji je vladao dulje vrijeme, uske trapke nikada neće iščeznuti s modne scene. Trendseterice i it djevojke koje njeguju neodoljiv gradski stil, a on cijeni udobnost i praktičnost, baš poput Katie, održavaju skinny traperice na životu.

Ona je svoju odjevnu kombinaciju završila crnom torbom Strathberry s dugim lančanim remenom, a svoju prepoznatljivu čokoladnosmeđu kosu nosila je s razdjeljkom na sredini i jednostavno raspuštenu preko ramena.