katie holmes

Opet inspirira: Kraljica ulične mode ima cool stajling koji će se kopirati

27.08.2024 u 10:45

  • +7

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Katie Holmes paparazzi su 'ulovili' u još jednoj šetnji ulicama New Yorka, a ona je pokazala još jedna upečatljiv stajling sa svojim prepoznatljivim stilskim potpisom

Redateljica filma 'Rare Objects' Katie Holmes izgledala je odlično raspoložena te je bila ležerno odjevena za popodnevni izlazak u Brooklynu gdje je snimljena kako čavrlja na telefon.

Razgovor prepun emocija

A vrlo lako je moguće da je razgovarala sa svojom kćeri Suri Cruise, budući da je njezinoj tinejdžerici i brucošici bio prvi dan na koledžu, Sveučilištu Carnegie Mellon u Pittsburghu, Pennsylvania.

Za još jedna izlazak u urbanu džunglu Katie je hlače visokog struka i širih nogavica, vrlo udoban i laskav komad, spojila s oversized košuljom na prugice i povećom bijelo-narančastom torbom, a poseban detalj činio je kratki topić koji je provirivao ispod košulje. A upravo je taj topić mnoge podsjetio na njezin legendarni look s kardiganom i grudnjakom koji se zauvijek upisao u modnu povijest.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Legendarni look

Naime, Katie je 2019. godine na ulicama New Yorka fotografirana kako zaustavlja taksi u provokativnom dnevnom izdanju - raskopčanom kardiganu koji je otkrivao odgovarajući grudnjak od kašmira. Modnim znalcima nije dugo trebalo da detektiraju dizajn brenda Khaite, a on je tada svojim prepoznatljivim pletenim komadima postao jedan od najpoželjnijih.

Modni uzor

Bivša supruga Toma Cruisea dugu smeđu kosu ostavila je jednostavno raspuštenom, ostavljajući je da se osuši na vjetru, a cool efekt postigla je uskim smeđim sunčanim naočalama. A inače sve što Katie odjene vrlo brzo postane hit, a njezin ležeran, neopterećen i trendovima netaknut stil mnogima je velika inspiracija te usprkos tome što ponekad djeluje i pomalo neuredno, svi se žele odijevati poput Katie.

STREET STYLE INSPIRACIJA

Ne znate kako nositi hit balerinke? Kraljica ulične mode ima nekoliko ideja

Pogledaj galeriju