katie holmes

Udobne i savršene za svaki dan: Nove omiljene cipele kraljice ulične mode bit će vrući hit

30.08.2024 u 06:17

  • +4

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Približavanjem jeseni na modnu scenu stupaju neki novi trendovi, a što će se nositi u sezoni pred nama jako dobro zna Katie Holmes koja s razlogom nosi laskavu tituli kraljice ulične mode. Ovo puta Katie je pokazala hit cipele s malom petom, idealan odabir za gradske djevojke

Ako netko zna kako se odjenuti za dnevni ili noćni izlazak u New Yorku, onda je to glumica i stanovnica Manhattana Katie Holmes.

Stajling za prijelazno razdoblje

Tijekom godina glumica je 'ispeglala' svoj stil i usavršila garderobu za gradske djevojke - koja ovih dana uključuje uglavnom prozračne topove, elegantne hlače širokih nogavica, praktične torbe za nošenje na ramenu i hrpu upečatljivih cipela.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

A ovog puta nije bilo ništa drugačije jer se Katie pojavila u još jednom fantastičnom looku, savršenim primjerkom street stylea, idealnim za prijelazno razdoblje koji će se nositi iznova i iznova dok ljeto bude prelazilo u jesen.

Natikače s kitten potpeticom

Stajling je upotpunila zgužvana bluza dugih rukava u tamno sivoj boji s printom crvene ruže. Elegantna košulja s lažnim ovratnikom djelo je dizajnerice iz New Yorka, Rachel Comey, a sa svojom laganom tkaninom i ćudljivim printom pokazala se savršenim komadom za prohladno vrijeme.

Katie je košulju ugurala u crne traperice s dubokim džepovima i vintage izgledom, a što se tiče obuće, odabrala je model koji će biti savršena cipela za gradske djevojke ove sezone: natikače s malom petom. Njezin par, također djelo dizajnerice Rachel Comey, bio je u tamnoj indigo boji kože s metalik završetkom.

  • +7
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia