VOLI IH I AMANDA HOLDEN

Cvjetne haljine pospremite na dno ormara jer se nose ove udobne varijante

24.10.2024 u 23:28

  • +4

Amanda Holden

Izvor: Profimedia / Autor: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Vrijeme je da lepršave haljine cvjetnih uzoraka pospremite na dno ormara, jer tijekom hladnijih mjeseci raste popularnost pletenih haljina koje su uvijek in

Udobne i praktične, a tako ženstvene, laskaju damama svake dobi i svakom stasu te se mogu nositi u najrazličitijim prigodama.

Nekad velik hit i u devedesetima, ovi ženstveni komadi vratili su se na modnu scenu u nikad privlačnijem ruhu, a iako ih najčešće vežemo za hladniji dio godine, chic verzije od tankog pletiva unazad nekoliko sezona postale su nezaobilazan prizor i u proljeće, pa čak i ljeti.

  • +8
Čipkaste haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Osim što su vrlo udobne pletene haljine posve sigurno daju potrebnu toplinu te, osobito ako se radi o modelima od rebrastog tkanja, ističu i naglašavaju figuru.

Da su isplativa investicija dokazala je i uvijek sjajno dotjerana Amanda Holden (53), omiljena radijska i TV voditeljica koja nikad ne može proći nezapaženo londonskim ulicama.

Siva haljina od rebrastog pletiva sa zavodljivim golim ramenima pokazala se više nego dobrim modnim izborom za vitku plavušu koja je ovaj jesensko-zimski klasik spojila sa stiletticama od brušene kože i kožnom torbicom u istom tonu. Stajling u sivim tonovima nadogradila je velikim sunčanim naočalama dok joj je make up bio prirodan.