SVE JE IZNENADIO

Kakva transformacija: Marka Zuckerberga nikad nismo vidjeli u ovakvom izdanju

24.10.2024 u 19:25

Bionic
Reading

Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg na društvenim je mrežama mnoge iznenadio 'party' modnim kombinacijama

Zuckerberg, inače otac troje djece, na Instagramu je objavio simpatičan post o tome kako je njegova supruga Priscilla Chan (39) htjela rođendansku zabavu za pamćenje - pa joj je on i stvarno priredio party.

Pažljivi suprug stoga se pobrinuo oko svih detalja, a posebno oko party stajlinga.

  • +6
Mark Zuckerberg Izvor: Profimedia / Autor: JOSH EDELSON / AFP / Profimedia

Mark Zuckerberg (40) je napisao: 'Disco kraljica htjela je zabavu', objavivši i nekoliko zanimljivih fotografija s rođendanskog partyja.

Na fotografijama par, koji je u braku od 2012. veselo pozira, a mnogima nisu promaknuli ni njihovi osebujni stajlinzi.

Izvršni direktor 'Mete' odlučio se za bijele hlače s crnom košuljom koju je zavodljivo raskopčao pokazavši dlakava prsa što je naravno izazvalo brojne komentatore na Instagramu, a nabacio je u skladu s tim lookom i sjajuckavu jaknu.

Priscilla je pak ozbiljnije shvatila svoju titulu 'disko kraljice u šljokičastim hlačama i topom koji je otkrio jedno rame, načinjenom od zlatne metalic tkanine. Svoju tamnu kosu nosila je stiliziranu u bujne kovrče, dok Zuck svoju, sad nešto dužu kovrčavu kosu, nosio raskuštranu.

Na svim fotografijama par je izgledao jako sretno, a na jednoj su se i poljubili.

Prijateljica para Lauren Sánchez, zaručnica Jeffa Bezosa, prokomentirala je fotografije: 'Volim vas. Ovo je tako lijepo i romantično'.

Zuckerberg je i ovim potezom pokazao koliko mu je stalo do supruge, a u kolovozu je naručio njezin kip od umjetnika Daniela Arshama.

Inače, kako se već pisalo, i Zuckerberg je napravio pravi modni zaokret te ga se sve manje može vidjeti u svojim omiljenim casual kombinacijama koje uključuju sive hudice, traperice, T-shirt majice i tenisice.

Između vođenja Mete, izrade naočala poboljšanih umjetnom inteligencijom, odgoja troje djece i MMA treninga, osnivač Facebooka našao je vremena da u svoj životopis ubaci još nešto - dizajniranje majica.

'Na neki način počeo sam raditi na ovoj liniji majica s nekim od svojih omiljenih klasičnih izreka na njima', rekao je o svom modnom pothvatu Zuckerberg tijekom snimanja podcasta Acquired u Chase Centru u San Franciscu sredinom rujna.