SVI IH ŽELE

Volite li ih i vi? Za ovim brendovima trenutačno vlada najveća pomamama

24.10.2024 u 22:22

Bionic
Reading

Lyst, najpoznatija modna tražilica na svijetu, objavila je kao i svake godine svoje izvješće za treće tromjesečje gdje je došlo do zanimljivih obrata

U trećem tromjesečju 2024. dogodili su se neki dramatični modni potresi koji su formirali Lystovu top ljestvicu na koju utječe i ponašanje kupaca, pretraživanje za određenim proizvodima i brendovima, prodaja, ali čak i spominjanje na društvenim mrežama.

U trećem kvartalu ove godine modni brend Miu Miu ponovno je zauzeo vodeće mjesto na listi najpopularnijih brendova današnjice, maknuvši s trona španjolski Loewe koji je titulu najpopularnijeg brenda imao u drugom kvartalu.

Kako globalna potražnja za stilom kuće Miu Miu nastavlja i dalje rasti, pretraživanja za komadima s potpisom ovog brenda skočila za dodatnih 30 posto u odnosu na prošlo tromjesečje.

THYLANE BLONDEAU

Nekadašnja najljepša djevojčica na svijetu jednostavan stajling podigla ludo dobrom jaknom

Pogledaj galeriju

Alaïa se polako uspinje zahvaljujući svojim hit proizvodom - chic balerinkama koje svi žele u ovom trenutku.

Loewe pod vodstvom Jonathana Andersona sad se nalazi na drugom mjestu, Prada je na trećem mjestu, Saint Laurent četvrti, a Alaïa peta.

Lystova top ljestvica najpopularnijih brendova zatim ide ovim redom: Bottega Veneta, Jacquemus, Gucci, The Row i Valentino čine top 10.

Tu je i nekolicina novih imena, uključujući Ralpha Laurena, Toteme, Victoriju Beckham i Chloe.

Nakon Alaïinih balerinki oko kojih vlada veliki hype među najtraženijim komadima o kojima maštaju fashionistice su i torba brenda Coach, Pumine Speedcat OG tenisice, chic torba Arcadie, načinjena od brušene kože kuće Miu Miu i Totemeova jakna Country Jacket među najtraženijima su u toj kategoriji. Tu su i brendovi Ganni, Tom Ford, Longchamp, Clarks i The Frankie Shop. Zanimljivo je primijetiti da se nekoliko proizvoda koji su među najtraženijim artiklima ne pojavljuju u pregledu najpopularnijih brendova.

Vidljivo je i kako je osjetno palo zanimanje za tenisice Adidas Samba koje su bile veliki hit u prijašnjim razdobljima.

Nakon što su se nekoliko puta pronašle na listi najpopularnijih modnih artikala, ovoga puta nema ih na listi, kao ni klompi Boston brenda Birkenstock koje su se na ovom popisu pronašle pet puta zaredom.

Uvjerljivo najtraženije tenisice proteklog ljeta postale su Pumine Speedcat tenisice, smjestivši se na visoko treće mjesto u trećem kvartalu ove godine koje rado nose Emily Ratajkowski i Dua Lipa.