STAJLING ZA TELEVIZIJU

Danijela Martinović u nikad izazovnijem izdanju: Za televiziju odabrala haljinu koja ne podnosi donje rublje

24.04.2022 u 17:04

Bionic
Reading

U sinoćnjoj emisiji 'Zvijezde pjevaju' u žiriju je, kao i svaki puta do sada, sjedila i Danijela Martinović. Njezina kreacija na malim ekranima i nije bila pretjerano vidljiva, no zato se splitska pjevačica pokazala u punom sjaju na svom Instagram profilu

U posljednje vrijeme Danijela Martinović je oko sebe okupila novu ekipu, a da je ovim odabirom napravila pun pogodak govore i fotografije na kojima splitska pjevačica nikada nije bolje izgledala. Zahvaljujući timu stilista, frizera i vizažista, za Danijelu se odabiru kombinacije koje joj pristaju kao salivene, a posljednji je stajling ostavio sve bez riječi.

Riječ je o crnoj dugoj haljini u kojoj se sinoć pojavila u žiriju HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju'. Budući da tijekom emisije sjedi iza stola, te haljina nije došla do punog izražaja, Splićanka je odlučila pokazati što je nosila na svom Instagram profilu.

Tamo je objavila fotografije, ali i video u crnoj izazovnoj haljini koja ima šljokičaste i prozirne izraze duž cijele strane, zbog kojih je bilo jasno da ispod nje teško da može sakriti donje rublje.

Uz tu haljinu odabrala je salonke u ružičastoj nijansi s neobičnim detaljem iznad pete, dok je u kosu stavila ekstenzije i podigla je u rep, pustivši naprijed šiške da se spuštaju niz obraze.

  • +57
Zvijezde pjevaju Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Za svoj izgled od svojih je vjernih obožavatelja nagrađena nizom komplimenata, što joj je samo poticaj za daljnje igre s modom.