KAPETAN I CHEF

David Beckham otvora restoran s Gordonom Ramsayjem

29.05.2013 u 10:42

Bionic
Reading

David Beckham udružit će se sa slavnim kuharom Gordonom Ramsayjem, a novi partneri namjeravaju otvoriti restoran u Las Vegasu

Slavni sportaš, koji se nedavno povukao iz profesionalnog nogometa, i popularni chef Gordon Ramsay navodno su udružili snage s tajkunom Steveom Wynnom i planiraju otvoriti restoran u Wynnovuluksuznom hotelu u Los Vegasu, piše stranica Showbiz Spy.

Gordon već ima tri restorana u Vegasu - BurGR u Planetu Hollywood te Steak House i Pub & Grill u Caesars Palaceu. No Steve vjeruje da će Davidov zvjezdani status pomoći da novi grill bar vrlo brzo postane omiljeno mjesto.

'Na ovim lokacijama uvijek je žestoka restoranska konkurencija, ali Gordonovi su lokali puni sedam večeri u tjednu. On je jedan od najboljih kuhara na svijetu, pa je prirodno da mu Steve želi dati lokal u svom hotelu', kaže izvor.

'Kada toj kombinaciji dodate globalni zvjezdani status Davida Beckhama, taj će lokal imati potencijal biti najpopularniji restoran u Vegasu. Steveova ambicija je vrlo jednostavna: on želi imati najbolje hotele na svijetu. Potrošio je više od četiri milijuna na Wynn Resort i vjeruje da David i Gordon mogu napraviti sjajan posao.'