ZBOG ZALIJEVANJA KAVOM

Dikanu i Đeli prijeti prekršajna prijava

26.07.2010 u 16:37

Bionic
Reading

Nakon svađe i polijevanja vodom i kavom u dubrovačkom kafiću Talir Josip Radeljak i Đelo Jusić će biti prekršajno prijavljeni. Policija još istražuje okolnosti njihovog sukoba, a navodno nijedan još nije bio na informativnom razgovoru

Nakon saznanja o subotnjem sukobu između skladatelja Đele Jusića (71) i poduzetnika Josipa Radeljaka (67) ispred kafića dubrovačka policija je počela s obradom slučaja.

Glasnogovornica dubrovačke policije Marija Gjenero je izjavila da policija još radi na slučaju zbog sumnje na narušavanje javnog reda i mira te da će javnost s rezultatima istrage pravodobno upoznati.

Kako navodi 24 sata, Dikan i Đelo još uvijek nisu ispitani, a policija je obavila obavještajne razgovore s nekoliko svjedoka o događaju u kafiću Talir. Navodno će Đelo biti ispitan tijekom nekoliko idućih dana. Dikan je navodno napustio Dubrovnik te se nalazi u Zagrebu, stoga će dubrovačka policija zatražiti kolege u PU zagrebačkoj da ga ispitaju.

Nakon nemilog događaja Đelo Jusić se nijednom nije pojavio na kavi u Taliru niti se javlja na mobitel. Obojica će biti prekršajno prijavljeni temeljem članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Očekuje ih novčana kazna od 500 do 5000 kuna. Iako je propisana i kazna zatvora do 30 dana, malo tko vjeruje da će završiti u dubrovačkom zatvoru.