adut iz rukava

Dugo ju je čuvala u ormaru: Zbog ove haljine kralj nije skidao pogled s Letizije

27.07.2024 u 08:47

Bionic
Reading

Kraljica Letizia doputovala je u Pariz kako bi prisustvovala na nekoliko događaja povezanih s otvaranjem Olimpijskih igara 2024, uključujući i samu svečanu ceremoniju otvorenja održanu na Trocaderu, nasuprot Eiffelovog tornja. A španjolska kraljica ponijela je i svoj dobar stil, recikliravši još jednu haljinu iz svog ormara

Za događaj koji je obilježio početak Olimpijskih igara 2024. kraljica Letizia posegnula je duboko u svoj ormara i odjenula već viđenu haljinu. Kraljica, od prije poznata po modnom recikliranju i ponavljanja stajlinga, zablistala je u crno-bijelom dizajnu omiljene joj modne kuće Carolina Herrera.

Haljina s upečatljivim detaljima

Sama haljina pažnju privlači s dva detalja - vrlo modernim dvostrukim dekolteom u Y2K stili i cvjetnim printom s efektnim akvarel završetkom.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovaj dizajn, koji sadrži pripijeni steznik i lepršavu suknju A-kroja, kraljica je premijerno predstavila 25. srpnja 2023. tijekom inauguracije Galerije kraljevskih kolekcija u Kraljevskoj palači u Madridu. A tada ju je nosila uz klasične crne salonke i malu, također crnu, pismo torbicu. Nakon toga haljinu je spremila u ormar, a izvukla ju je tek sada za posebnu priliku u Parizu i još jednom pokazala da itekako zaslužuje titulu modne ikone.

Ni kralj nije skidao pogled s nje

Ovog puta ju je kombinirala s cvjetnim dijamantnim naušnicama koje su u njezinom ormaru već puna dva desetljeća. Kraljica je izgledala, kako bi rekli Francuzi, très chic, a to je primijetio i njezin suprug, kralj Felipe IV koji na tribinama nije skidao pogled sa svoje lijepe supruge.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

A dobro raspoloženje i besprijekoran izgled nije narušilo ni vrijeme, te se kraljevski par, zajedno s ostatkom publike ogrnuo prozirnim kabanicama.

NA OTVORENJu IGARA

Kiša nije pokvarila dobro raspoloženje: Španjolski kralj nije skidao pogled s lijepe Letizije

Pogledaj galeriju