BESPRIJEKORNO DOTJERANA

Kraljica Letizia ne zna za pogreške: U ovoj haljini i sandalama bila je oličenje elegancije

23.07.2024 u 19:46

  • +12

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: JESUS BRIONES/GTRES / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Prije službenog početka ljetnog odmora s obitelji, španjolska kraljica zablistala je na novoj dodjeli novinarskih nagrada 'Marino de Cavia', 'Luca de Tena' i 'MIngote' u organizaciji medijske kuće ABC

Od 2008. godine, kada je debitirala na dodjeli novinarskih nagrada u Madridu, kraljica Letizia rijetko ju propušta. Novo, 104. izdanje dodjele iskoristila je za blistanje u bijelim i metalik tonovima, naglašenim novim modelom haljine.

Poput britanske miljenice Kate Middleton i svoje nasljednice, princeze Leonor, 51- godišnja Letizia ni sama nije uspjela odoljeti ženstvenim haljinama s potpisom brenda Self-Portrait.

Od 2013. godine, kada je osnovao brend Self-Portrait, dizajner Han Chong ostao je vjeran dobitnoj formuli koja uključuje lansiranje kolekcija visokokvalitetne ženske odjeće po cijeni manjoj od komada s potpisom tradicionalnih luksuznih brendova.

Cilj mu je bio zahvatiti široku publiku, a razumna cijena bila mu je okosnica. 'Želio sam stvoriti brend koja nudi visokokvalitetni dizajn, bezvremenski, ali moderan, a da je svemu tome ubrizgan dašak osobnosti. Također, nastojao sam kvalitetne dizajnerske komade učiniti dostupnima široj publici. Ideja se više ne čini novom, ali radilo se o ponudi vrhunskih dizajna koji su manje elitistički i u kojima se ljudi stvarno osjećaju kao da bi mogli biti dio brenda', svojedobno je izjavio.

  • +26
Bridal kolekcija brenda self-portrait Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Odabir kraljice Letizije pao je na zanimljivi model, čiji dizajn simulira izgled chic kombinacije stvorene od svjetlucavog prsluka od tvida i kremaste suknje slip kroja.

S jedne strane, čini se da nosi prsluk po uzoru na sako, optočen svjetlucavim kristalima i s detaljem gumba poput dragulja istaknutih po sredini i na četiri džepa s našivom raspoređenih na prsima i bokovima. Gornji dio haljine prati i odgovarajući remen koji dodatno naglašava figuru, uz suknju u donjem dijelu sa satenskom završnom obradom.

Nove sandale s blok petom od 5 centimetara

Što se modnih dodataka tiče, kraljica Letizia nosi metalik sandale od sintetičke kože, s remenčićem oko gležnja i blok petom visokom 5 centimetara. Poput haljine brenda Self-Portrait i ove sjajne sandale novitet su u ormaru španjolske kraljice, a djelo su brenda Aquazzura.

Nazvan Sundance, ovaj model sandala u prodaji je dostupan po cijeni od 595 eura, a uz njega je kombinirala torbicu marke Magrit, istu onu koju je nosila na ovoj dodjeli prošle godine.

Što se tiče nakita, Letizia je ovoga puta otvorila kraljevsku kutiju s nakitom i iz nje izvukla chaton naušnice i jednu od Cartierovih narukvica.

Dragulji s poviješću

Spomenute naušnice jedan su do najdražih modela španjolske kraljice, a dio su draguljskog kompleta nakita koji je pripadao kraljici Viktoriji Eugeniji, baš kao i narukvica brenda Cartier koju je kraljica Victoria kao vjenčani dar dobila od Alfonsa XIII.