s high street potpisom

Bez žrtvovanja udobnosti i stila: Kraljica Letizia ima dobitne sandale, a zna i kako ih nositi

17.07.2024 u 11:17

  • +2

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon što je tjedne provela u udobnoj obući predvođenoj anatomskim tenisicama, čini se da je španjolska kraljica Letizia jedva dočekala vratiti se omiljenim štiklama

Nakon što je u madridskoj palači Zarzuela sa suprugom i kćerima dočekala članove muške nogometne reprezentacije i s njima proslavila pobjedu u finalu Eura protiv Engleske, kraljica Letizia ovog je utorka stigla u Pontevedru.

Mornarička škola Marín u ovom španjolskom gradu postala je mjesto održavanja ceremonije prisege za ambiciozne časnike Generalskog zbora i Marinskog korpusa, kao i predstavljanje njihovih kraljevskih dužnosti novim časnicima mornarice. Bila su to dva događaja kojima je predsjedao Filip VI., u pratnji kraljice Letizije i, po prvi put, princeze Leonor, koja će se sljedećeg mjeseca pridružiti instituciji kako bi završila drugi dio svoje vojne obuke.

Letizijin povratak visokim potpeticama

Nakon nekoliko mjeseci u kojima joj je prema liječničkom savjetu bilo zabranjeno nositi visoke potpetice, kraljica se vratila njihovom nošenju, no umjesto visokih salonki danas najradije bira obuću sa stabilnom i umjereno visokom blok petom. Ovoga puta svoje formalno izdanje kompletirala je bež sandalama s remenčićima preko rista i blok petom koje stižu s potpisom high street brenda & Other Stories.

Haljina nosiva cijele godine, od jutra do mraka

Osim cipelama, španjolska kraljica privukla je pozornost i haljinom - modelom dužine midi čiji elegantan dizajn odgovara brojnim prigodama, uz pravilno stiliziranje.

Riječ je o haljini s potpisom Caroline Herrere, jednom od omiljenijih brendova španjolske kraljice, a stvorena je od finog jacquard pletiva.

Ova haljina ima sve preduvjete za postajanje vjernom saveznicom od siječnja do prosinca, nošena s kaputom ili bez njega, s čizmama ili s otvorenom obućom s potpeticom, kao što je bio slučaj ovog utorka.

Predanost održivoj modi

Elegantno izdanje u Pontevedri Letizia je nadopunila plisiranom torbicom Adolfa Domíngueza koju posjeduje od 2010., i naušnicama brenda Tous u kakvima je premijerno ugledana 2015. godine. Kraljičina navika da bira odjeću i modne dodatke koje može koristiti uvijek iznova, bez obzira na godišnje doba i trendove s ograničenim rokom trajanja, vrijedna je divljenja.

Temelj njezine garderobe rezultat je odabranih odjevnih komada koje lako može iznova nositi u različitim prigodama, ali i kombinirati na druge načine s jednako raznovrsnim odjevnim predmetima koje već ima.