EKOLOŠKI OSVIJEŠTENA

Kraljica Letizia opet briljira: Nosi genijalne sandale od 55 eura i laskavu haljinu

11.07.2024 u 10:39

  • +5

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia redovito svojim modnim izdanjima izaziva divljenje modnog svijeta, a njezini su stajlinzi uvijek pomno osmišljeni

Ovih je dana jedna od najelegantnijih dama s kraljevskih dvora imala pune ruke posla oko dodjele nagrada Princeza od Girone, a nakon što je za svoj look u divnoj asimetričnoj haljini s potpisom Manga dobila samo pohvale, kraljica Letizia odlučila se za pomalo neočekivan potez.

Lijepa brineta, koja se može pohvaliti besprijekornom figurom, bila je mamac za poglede u efektnoj lanenoj haljini sive boje bez rukava i ukrašenoj volanima pri dnu.

Iako je posve uobičajeno to da kraljica reciklira predmete iz svog ormara, čak i u brojnim prilikama, pokazujući tako svoju ekološku osviještenost jer se zna da je modna industrija jedan od najvećih zagađivača okoliša, ovoga je puta otišla korak dalje.

Kraljica Letizia unajmila haljinu

Letizia je izgledala totalno chic u haljini koju je unajmila od španjolske tvrtke koja se bavi rentanjem odjeće i modnih dodataka Lend the Label, a osnovala ju je Blanca Mayoral usred pandemije. Održiva gesta kraljice u Gironi sve je oduševila, a i ovoga je puta nosila sandale na petu i to u trendi nude boji, odlučivši se ponovno za nižu, udobniju petu.

  • +9
Kraljica Letizia u haljini s potpisom Manga Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sandale koje koštaju manje od 60 eura

Riječ je o divnom modelu s potpisom omiljenog brenda & Other Stories, čija je cijena sad posve prihvatljivih 55 eura.

Podsjetimo, od početka svibnja stalno nosi ravne cipele zbog ozljede desnog stopala pa smo je zbog toga često viđali i u tenisicama.

Supruga kralja Felipea VI nosila je lanenu haljinu australske tvrtke Aje kao stvorenu za ljetne vrućine, a ova kreacija, čija je cijena 600 eura, može se unajmiti za 110 eura za četiri dana.

Ovo nije prvi put da članice španjolske kraljevske obitelji umjesto kupnje unajmljuju odjeću pa se tako infanta Sofia odlučila za ovu održivu strategiju za 18. rođendan sestre, princeze Leonor. Tako je unajmila haljinu i pelerinu s cvjetnim printom s potpisom modne kuće Erdem preko portala Borow, što košta 268 eura za četiri dana korištenja.

Inače, kraljica je svoj look zaokružila statement naušnicama španjolskog brenda Coolook s prirodnim amazonitom i cirkonima te izrađenima od srebra boje šampanjca, kao i zanimljivim prstenom (Coreterno). Prozračan make up i elegantan bob zaokružili su ovu njezinu besprijekornu kombinaciju.