MODNE IGRE

Mama Kate Middleton spojila nespojivo i izgleda sjajno: U haljini brenda o kojem odjednom svi govore

11.07.2024 u 09:28

  • +2

Carole Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK / I-IMAGES / EYEVINE / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Iako princeza od Walesa ove godine nije prisustvovala teniskom turniru Wimbledon, njezina majka Carole Middleton, nadoknadila je njezin izostanak u modernim cvjetnim haljinama

Sa suprugom Michaelom Middletonom (75), 69-godišnja Carole je drugi put ovog mjeseca ukrala pozornost na Wimbledonu, odjevena u haljinu s potpisom brenda Me+Em.

Svi nose haljine potpisom brenda Me+Em

Riječ je o neovisnom britanskom brendu, s 11 trgovina u Velikoj Britaniji i još dvije nedavno otvorene u New Yorku, a osnovale su ga 2009. godine Clare Hornby i Emma Howarth.

U njihovim haljinama do sada se mogla ugledati vojska dama s britanskog dvora, pa i Victoria Starmer, nova prva dama u londonskom Downing Streetu.

Odabir majke buduće britanske kraljice činio je lepršavi model ukrašen zelenim printom cvijeća, a upravivši ga s kariranim sakoom pokazala je svoju spremnost za modno riskiranje sa kombiniranjem naizgled nespojivih uzoraka.

Uz smeđe cipele u špic, ovo izdanje za Wimbledon naglasila je omiljenom torbom ljetne sezone - slamnatim modelom s kožnim detaljima - čijih mnogobrojnih verzija ni ove godine ne manjka na policama trgovina.

Proteklog tjedna na Wimbledonu Carole je također kreirala izdanje komadom s potpisom brenda Me+Em, noseći njegov sako u boji slonovače preko cvjetne haljine maksi kroja s potpisom brenda Cefinn.

  • +6
Carole Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia