ŠIK FRANCUSKINJA

Efektan sako u prvom planu: Brigitte Macron privukla pažnju idealnim stajlingom za proljeće

07.02.2022 u 09:26

Bionic
Reading

U gradu Nici na Francuskoj rivijeri, Brigitte Macron proteklog tjedna zatvorila je 33. humanitarnu akciju ‘Pieces Jaunes’ u organizaciji Bolničke zaklade, kojom sama predsjeda, a koja se bavi poboljšanjem svakodnevnih uvjeta za djecu u francuskim bolnicama

Uz glavnog izbornika francuske nogometne reprezentacije, gradonačelnika Nice i njegovu suprugu, prva dama Francuske sudjelovala je na svečanom zatvaranju humanitarne akcije, a tim povodom zablistala je u šik formalnom izdanju.

Poznata po ljubavi prema sakoima čijim impresivnim primjercima obiluje njezin ormar, 68-godišnja Brigitte pohvalila se najnovijim, a za koji je zaslužan njezin omiljeni modni brend Louis Vuitton.

  • +5
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Napravljen od tvida i nadopunjen efektnim zlatnim gumbima uz prišivak s logotipom brenda, spomenuti sako postao je glavnom zvijezdom njezine kombinacije stvorene od bijele bluze s trakom i crnih hlača visokog struka.

Sako kao odjevni komad nosi se cijele godine, a njegova popularnost posebno dolazi do izražaja u proljetnim mjesecima, kojima će i ove godine nesumnjivo dominirati.